Голф 3 криви в ляво и в дясно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 криви в ляво и в дясно
Значи като вдигне над 70 и ми придърпва много осезаемо на ляво и надясно при набиране и намаляване,но неточно когато дам газ а примерно давам газ набира 70 80 90 и хоп дръпва наляво или надясно.От какво може да е ?
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 3 криви в ляво и в дясно
гуми,джанти,кормилни накрайници,биалетки
hanks написа:Значи като вдигне над 70 и ми придърпва много осезаемо на ляво и надясно при набиране и намаляване,но неточно когато дам газ а примерно давам газ набира 70 80 90 и хоп дръпва наляво или надясно.От какво може да е ?
И аз имах същият проблем и ходих на регулиране на предница.Колата пак си завива на където иска и майстора ми каза че сервото ми може да е затлачено и за това.
Каза ми на прав очастък да дам пълен ляв и да видя на къде дърпа ако е на ляво лошо после да спра и да дам пълен десен ако колата почне да дърпа на дясно значи
сервото се е затлачило и му трябвало промивка.
Виж направи този опит и кажи как е колата.
Аз сега се чудя как да изчистя сервото някакви предложения?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже ще го вкарвам да се прави и ще сменя амортисьорите препоръчайте какви да взема искам да го вдигна малко и да има по мека возия това спортно окачване си не е работа и то тук в БГ.
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Виж си тампоните на носачите особенно задните,че често се късат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
krasio00o написа:Виж си тампоните на носачите особенно задните,че често се късат.
Уж ги гледах видяха ми се здрави ама трябва да го вдигна или на канал че тека е кофти.А възможно ли е да е от тампоните на макферсона?
предни шарнири или задни тампони на зокрепването на задното окачване към купето!
-
- Автомобил:
- Двигател:
rudoni написа:предни шарнири или задни тампони на зокрепването на задното окачване към купето!
тампоните на задния мост какво общо имат с моя проблем?!
променят геометрията на колата!
а пусни крива каруца по прав път! дали ще криви?

Тоя `Майстор` дето ти ги разправя тея вицове да знаеш че те ``качва на върбата`` ей така в движение.
1: Че сервото няма нищо общо с управлението на автомобила.
2: Няма от какво да се ` затлачи` освен в случаите когато помпата текне от задната страна и част от спирачната течност влезе в него.
Питай го ей така информативно: Със шампоан ли ще го промива или със специален препарат?
Този проблем наричан : Сеене на предницата: е от износени детайли, или съвкупност от неизправности като например:
1: Крива/и/ гуми
2:Нарушена геометрия / сходимост/ на преден мост
3:Омекнали или скъсани тампони на носачите
4:Разбити шарнири или накрайници.
5: Тампони на стабилизиращата щанга.
6: Проблем с рейката.
В общ план е това, но затлачено серво звучи смешно.
1: Че сервото няма нищо общо с управлението на автомобила.
2: Няма от какво да се ` затлачи` освен в случаите когато помпата текне от задната страна и част от спирачната течност влезе в него.
Питай го ей така информативно: Със шампоан ли ще го промива или със специален препарат?
Този проблем наричан : Сеене на предницата: е от износени детайли, или съвкупност от неизправности като например:
1: Крива/и/ гуми
2:Нарушена геометрия / сходимост/ на преден мост
3:Омекнали или скъсани тампони на носачите
4:Разбити шарнири или накрайници.
5: Тампони на стабилизиращата щанга.
6: Проблем с рейката.
В общ план е това, но затлачено серво звучи смешно.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
krasio00o написа:Виж си тампоните на носачите особенно задните,че често се късат.
това е верния отговор.

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
hanks написа:krasio00o написа:Виж си тампоните на носачите особенно задните,че често се късат.
Уж ги гледах видяха ми се здрави ама трябва да го вдигна или на канал че тека е кофти.А възможно ли е да е от тампоните на макферсона?
може да са здрави,но с течение на времето омекват и ефекта е същия,на едно ауди му тресеше волана от тях и докато открия че е именно от тях направо..

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен е така, ту наляво, ту надясно. Можеби наистина е от тампоните на носачите и да променят геометерията.
Искам да питам, фатално ли е да се кара така поне още месец, защото скоро няма да мога да я оправя
Искам да питам, фатално ли е да се кара така поне още месец, защото скоро няма да мога да я оправя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vw_wV написа:И при мен е така, ту наляво, ту надясно. Можеби наистина е от тампоните на носачите и да променят геометерията.
Нз аз карам от два месеца така
не е желателно! може да пострада някой невинен! дано не се срещаме на пътя!оправи си колата!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”