Здравейте, наскоро забелязах,че под колата се появява мокро петно, като отворих капака видях че капе в областта на водната помпа.Занесохме я на сервиз, но естествено по закона на мизериите там не протече, единият от шефовете отвори уж погледна водната помпа, но нищо не видя. Казаха да следим нивото на водата и ако закапе пак да я занесем. Някой може ли да ми каже колко струва смяна на водна помпа за golf 3 1.4 .
Благодаря ви предварително !!!
смяна на водна помпа
-
bogdana2301
- Автомобил:
- Двигател:
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: смяна на водна помпа
bogdana2301 написа:Здравейте, наскоро забелязах,че под колата се появява мокро петно, като отворих капака видях че капе в областта на водната помпа.Занесохме я на сервиз, но естествено по закона на мизериите там не протече, единият от шефовете отвори уж погледна водната помпа, но нищо не видя. Казаха да следим нивото на водата и ако закапе пак да я занесем. Някой може ли да ми каже колко струва смяна на водна помпа за golf 3 1.4 .
Благодаря ви предварително !!!
Кое сте носили?Помпата или колата?Ако сте носили помпата как установихте,че тече?
Ако сте носили колата,нямаше ли да ви е по лесно да я закарате?
А сега по темата:Отиваш в магазина и питаш,за цената на водната помпа.А за цената на смяната това майстора може да ти каже.

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: смяна на водна помпа
Като помпа и труд мисля,че беше около 70лв!
П.П Росене,в този край на България така си говорят
В София как си говорят на множествено число-че си купим,че си направим и т.н ...
П.П Росене,в този край на България така си говорят
В София как си говорят на множествено число-че си купим,че си направим и т.н ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”