Колеги вследствие на катастрофата която претърпях преди 3 седмици и ходене по-мъките за части сега май ми се налага да сменям предни амортисьори, нещо ми тропка по предницата не всеки път но тропка с ниска скорост по паветата, отидох в един сервиз и направихме едно кръкче с майстора и тай каза, че това са амортисьори или тампони или комбинирано но не е сигорен, вчера натиснах десния калник от горе и се чува едно цззз-цссззз много гаден звук и че като ли се люлее малко, но вече може и да си внушавам да го еба! Но от лявата страна този шум липсва или се чува много тихо едвам доловимо, вследствие на което мисля да вярвам на майсторчето за диагнозата

, колеги препоръчайте ми някакви амартисьори качествени не разбирам какво значи газови или маслени и разликата м/у тях!
Препоръчайте ми марка и цена съответно.
Пускам отделна тема защото никой ама абсолютно никой не е писал в моята тема за катастрофата ,хората само сеира гледат как съм се ударил и последствията, а аз питам там за да не пълним форума с излишни теми като тази, но уви никой не ми отговаря, а аз съм на зор! Ето и темата ми:
viewtopic.php?f=5&t=153251 ако продължава така ще помоля екипа да изтрие темата/никой не е застрахован/!!!