ах този Golf
- freshk0
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABU 94
ах този Golf
имах проблем с компютъра не даваше някакви си 12 волта от един от изходите си за моторчето за оборотите....направих теста и ми го пратиха на София и като го върнаха вече неможех и да паля
. неможаха да ми намерят компютър втора ръка, а за нов не съм и говорил (1000 лв)
.продадоха ми един за 150 но с него съм много зле като го настъпя той се "чуди, чуди" и тогава тръгва както трябва няма я вече старата мощност. казаха ми че компютъра не е бил добър, а дали проблема не е от друго място. wavecry
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, с какъв мотор беше?
Как така от проблемни ниски обороти изведнъж скочихте на ново ECU?
Разкажи наистина по-подробно историята!
А и доколкото си спомням те бях посъветвал да смениш "майстора"
Предния път те караше да сменяш моторчето на празния ход, без дори и да му е подавал сигнал да види дали работи, а сега смяна на компир
Този метод на изключването нещо не ми допада
Как така от проблемни ниски обороти изведнъж скочихте на ново ECU?
Разкажи наистина по-подробно историята!
А и доколкото си спомням те бях посъветвал да смениш "майстора"
Предния път те караше да сменяш моторчето на празния ход, без дори и да му е подавал сигнал да види дали работи, а сега смяна на компир
- freshk0
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABU 94
мотора ми е 1.6 моно бензин.имах проблем с моторчето понеже то било с 6 крачета и му беше изгоряло някакъв датчик на температурата, който неможе да се смени и от там смених цялото моторче. след като купих моторчето и го сложих започна да държи ниски обороти и гаснеше от там пак на тест и излезе компютъра. този петък може да идвам на плевен и да ти покажа за каква пагубна ситуация говоря естествено ако нямаш нищо против(за Sunny)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”