Пушек и теч на бензин от мотора...ХЕЛП

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Пушек и теч на бензин от мотора...ХЕЛП

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 06 авг 2009 17:25

Та колеги преди малко да с епоразмотам с колата и я запалих малко на место да поработи.По едно време излязох и видях,че отдолу излиза пушек,отворих капака и видях как си падаха капки бензин и започна да смърди зверски.Угасих я и видях под картера локва бензин.Забравих да кажа,че я запалих на газ,после като тръгнах да установявам от къде тече минах на бензин :screwy ,глупаво от моя страна признавам...Понеже аз не можах да видя от къде,какво и защо,може ли някой който е свободен и има път към Подуяне да каже и той становище.Нямаше да ви моля,ако не беше теча,който видимо ме притисни,мислях да отидя до под моста Чавдар,обаче се отказах.Ако има свободни колеги за утре следобяд или през укиенда да свирка.Благодаря предварително,приемам съвети :beer .

Потребителски аватар
stoqn_g60

Re: Пушек и теч на бензин от мотора...ХЕЛП

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 06 авг 2009 20:21

Хиляди БЛАГОДАРНОСТИ на колегите FILL и Pavcho_2,малко след като пуснах темата получих ЛС от Павлети,че е свободен и ,че идват с Фил да ударят по 1 рамо и дори не искаха да се отблагодаря :shock Големи сте !!! Благодарско момци за жеста :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown .Развръзка се надявам да има в събота.

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Чет 06 авг 2009 20:25

Вероятно някои мъркуч се е спукал.
Колега не ти отива при толкова мнения да не даваш модела на колата и даже неси си направил трудът да огледаш внимателно двигателния отсек.

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 07 авг 2009 9:07

Ако е маркуч мислиш ли, че няма да го видиме 3ма души :) ? Двигателя е PF колата е голф 2.
А всъщност нека поне кажа какво видяхме и защо не сме установили почти нищо:
Установихме, че по генерацията му се стича нещо което като загрее колата почва да пуши - не можеме да определиме масло ли антифриз ли е защото двуцевката му изпуска и по миризмата на пушека не може да се установи.
В общи линий ей тъй на улицата не стана номера в събота на канала и там сигурно ще имаме повче успеваемост :).

Потребителски аватар
stoqn_g60

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 07 авг 2009 17:53

van4ooo написа:Вероятно някои мъркуч се е спукал.
Колега не ти отива при толкова мнения да не даваш модела на колата и даже неси си направил трудът да огледаш внимателно двигателния отсек.

Какво общо имат менията ми и това,че в бързината не съм се усетил да кажа мотор,кола,година?!!Ако е маркуч няма да мо га да запаля на бензин :!: И + това като няма удобно място да се провери хубаво как мога да огледам отвсякъде?

Потребителски аватар
vlad1.8mi
Автомобил: VW Passat Variant
Двигател: 1.8T+ AEB 1999

Мнениеот vlad1.8mi » Пет 07 авг 2009 19:45

Намалява ли ти Антифриза?

Потребителски аватар
stoqn_g60

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 07 авг 2009 20:09

Ами преди 2 седмици досипах кум 300,400 мл както и малко вода,щото е концентрат.Светна ми лапвата за водата,като погледнах беше на минимума.Не беше доспвано от октомври 08 до сега никаква течност.Даже като се замисля няма и 300 мл антифриз досипах.

Потребителски аватар
stoqn_g60

Мнениеот stoqn_g60 » Съб 08 авг 2009 13:50

Благодаря на Веско (Glove) и на Люси (vit_autosofia) за оказаната помощ и ценните съвети.Благодаря ви момчета :bowdown ,сега тепърва почват мъките ми mhihi ,ама няма как щом сме се хванали на хорото ще го играем.Оказа се,че трябва да си оправя ел.инсталацията щото цари анархия,както и още хиляди дреболий.Моля темата да не се заключва!!!

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Нед 09 авг 2009 13:24

Ако мога да помогна за ел. инсталацията се обади.
Вчера голямо забавление беше при мене с токовете. По едно време ме питаха дали ще си тръгна с колата mhihi

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”