Пали и веднага гасне
-
bogzi
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Пали и веднага гасне
колеги помогнете спешно.начи проблема е следния карам голф 3 1.6 АЕК така по същество начи трагвам да паля колата колата пали и веднага гасни и така няколко пъти го прави и посли си пали...кажете от кво можи да е това неска сиг 10мин съм седял да съм пробвал да паля вартя пали и веднага гасни...
Последна промяна от radotom на Пет 07 авг 2009 23:05, променено общо 1 път.
Причина: Колега, пиши смислени заглавия!
Причина: Колега, пиши смислени заглавия!
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Пали и веднага гасне
Веднага- колко веднага?
2-3 секунди?
Това, по принцип, е насочващо към скапващ се имобилайзер.
2-3 секунди?
Това, по принцип, е насочващо към скапващ се имобилайзер.
-
bogzi
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ами кво да ти кажа начи вартя ключа пали и веднага гасне 1 сек макс и неска мн време ми го прави това 10мин някаде.от кво можи да е тва...
- radotom
- Модератор

Аз имобилайзер нямам, но според каквото чета във форума- имобилайзера гаси след 3 секунди...
Твоето ми мирише на проблем с горивната помпа... не качва бензинец в началото...
Ама така, само чрез гадаене на кафе- не бих се заклел, че съм прав!
Твоето ми мирише на проблем с горивната помпа... не качва бензинец в началото...
Ама така, само чрез гадаене на кафе- не бих се заклел, че съм прав!
-
bogzi
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
еми тя помпата като трагне да исгаря не исгаря ли ведняга или прави такива чакмаци.и колко време няма да подкачва забравих да ти кажа че като се мача да я паля и мирише на бинзин начи помпата си качва...ключа дето паля има някав чип вътре да не би да е от тва случаино
- radotom
- Модератор

Да, чипа е точно имобилайзера.
Би трябвало веднага да подкачи помпата... щом мирише на бензин... не знам...
Би трябвало веднага да подкачи помпата... щом мирише на бензин... не знам...
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
няква антена на имобиллаизера понеже един приятел на голф3 1.6 имаще същия проблем пали гасне пали гасне.понякога нама проблем откарал е в сервиз и са му казали няква антена на имобиллаизера се била разместила ли не знам точно за 5-10мин са му е направили
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
един приятел така му беше и се оказа контактен ключ като пуснеше ключа и колата гаснеше виж дали като угасне ти светят лампата на генератора и за налягането на маслото по това ще разбереш дали ключа прави проблеми
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Имах скоро случай със един сеат ибиза който така припалваше само. Извадих маркуча който захранва със бензин рейката на инжекцията и се видя къде е проблема (налягане почти няма)и съответно като не стига горивото няма как да работи мотора, а помпата се чува че работи
Ако имаш налягане на горивото значи си за имобилайзер 
Ако имаш налягане на горивото значи си за имобилайзер -
bogzi
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
vaso18 написа:един приятел така му беше и се оказа контактен ключ като пуснеше ключа и колата гаснеше виж дали като угасне ти светят лампата на генератора и за налягането на маслото по това ще разбереш дали ключа прави проблеми
ами да аз като трагвам да паля тя пали и моментално гасне и пак всички лампи си светват все едно е но контакт...
-
bogzi
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:няква антена на имобиллаизера понеже един приятел на голф3 1.6 имаще същия проблем пали гасне пали гасне.понякога нама проблем откарал е в сервиз и са му казали няква антена на имобиллаизера се била разместила ли не знам точно за 5-10мин са му е направили
а можел ли да питаш твоя приятел каде се намира тази антена да пробвам да видя дяли ши стане пук и точно сега съм мн закясал с парите и нямам възможност да хода по сервизи..ще ссъм ви мн благодарен
- radotom
- Модератор

Транспондера вече го уточнихме
Чипчето в ключа.
А приемника е до гнездото на контактния ключ- виж дали нямаш едно гумено, позаоблено.
Под него трябва да е приемника.
Ако имаш резервен ключ- пробвай следното: Сложи този, в който ти е транспондера така, че да лепне за гуменото (просто го дръж там)а с другия запали, да видим какво ще се случи.
А приемника е до гнездото на контактния ключ- виж дали нямаш едно гумено, позаоблено.
Под него трябва да е приемника.
Ако имаш резервен ключ- пробвай следното: Сложи този, в който ти е транспондера така, че да лепне за гуменото (просто го дръж там)а с другия запали, да видим какво ще се случи.
-
bogzi
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ами имам такова гумено но под него няма нищо пробвах с резервния ключ и пак така сега ще пробвам да видя как ще стане така като опра ключа.казаха ми че може да е комутатор...
Привет колега!
Резервният ми ключ е правен допълнително и няма чип в него. Когато се опитвам да запаля колата с него се получава същия ефект, както при теб. С оригиналния ключ няма проблем...
Резервният ми ключ е правен допълнително и няма чип в него. Когато се опитвам да запаля колата с него се получава същия ефект, както при теб. С оригиналния ключ няма проблем...
-
bogzi
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
е добре аз и с двата ключа съм палил оригиналния си го бях прибрал и с резервния си палех.сега пробвах това дето колегата ми го каза да опра единия ключ в гуменото а с другия да паля.и впечатленията маи се оправи но може примерно да е моментно оправяне.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”