Има ли разлика в предното окачване?
-
bf109
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB 2010
Има ли разлика в предното окачване?
Здравейте. Мисля да сменя старата кола(Пасат Б3) с малко по-нова. Изборът е между Бора и Голф4. Според едно ръководство за обслужване и ремонт на Бора и Голф4(свалено от руски сайт) разлика в предното окачване няма. Сутринта минах през две автокъщи, в които нямаха Бора в наличност, но и на двете места казаха, че предното окачване на Бората е като на Пасат Б5 - с по 4 рамена на колело. Става въпрос за автомобил с предно задвижване а не 4х4. Та въпросът ми е: Има ли разлика в предното окачване на Бора и Голф4?
Re: Има ли разлика в предното окачване?
bf109 написа:Здравейте. Мисля да сменя старата кола(Пасат Б3) с малко по-нова. Изборът е между Бора и Голф4. Според едно ръководство за обслужване и ремонт на Бора и Голф4(свалено от руски сайт) разлика в предното окачване няма. Сутринта минах през две автокъщи, в които нямаха Бора в наличност, но и на двете места казаха, че предното окачване на Бората е като на Пасат Б5 - с по 4 рамена на колело. Става въпрос за автомобил с предно задвижване а не 4х4. Та въпросът ми е: Има ли разлика в предното окачване на Бора и Голф4?
Аз съм с Бора и окачването е като на 4ка. Има по 2 носача от всяка страна, а не 4те алуминиеви.
-
bf109
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB 2010
Re: Има ли разлика в предното окачване?
Благодаря. Предполагам че "Има по 2 носача от всяка страна" е техническа грешка?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”