"проблем" с алармата на голф 4
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
"проблем" с алармата на голф 4
значи имам следващтия проблем, след като отключа колата и не сложа ключа на контакт след няколко (20 секунди) тя се заключва сама...което някой може да разбере като една от екстрите, обаче на мен съвсем не ми допада, въпроса е, дали е возможно изключване на тази функция, че много ме дразни и създава проблеми
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: "проблем" с алармата на голф 4
Не ти работи микроключето във бравата,смени го и ще се оправи
П.С. Има много писано по темата.
П.С. Има много писано по темата.
Точно. Аз имах проблем и с предна дясна и с предна лява. Дясната ми я отремонтираха - почистиха по някакъв начин, докато лявата, няправо сменихме машинката с почти нова. Лошото е, че се разглобява цялата врата, за да се отстрани проблема, понеже се сваля бравата.
Внимавай, ако не ти работи предна лява, понеже аз така си заключих ключовете в колата веднъж, много неприятно. Добре че направих резервен и беше на 100км от мен.
Внимавай, ако не ти работи предна лява, понеже аз така си заключих ключовете в колата веднъж, много неприятно. Добре че направих резервен и беше на 100км от мен.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при мен е същият проблем. самозаключването се получава когато преди това съм заключил вратата с 2 натискания на бутона за заключване. при единично натискане не се замозаключва.
При мен се самозаключваше, когато колата е заключена, съответно откючвам и отварям неработещата врата, но в този момент няма кой да подаде сигнал на алармата, че вратата се отваря, тоет "тя" тълкува нещата, че просто сте отключили колата, а алармата има опция при отключване, ако някоя от вратите не се отвори в рамките на около 20 ~ 30 сек, се самозаключва.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
лелееее.... прочетох от руския форум как се решава този проблем....
няма да го направя сам.... ако някой го е правил в сервиза, може ли сродели колко пари са му взели? 
няма да го направя сам.... ако някой го е правил в сервиза, може ли сродели колко пари са му взели? Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”