Помош немога даси затворя Шибедаха на Г3-та
- Yuliyan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помош немога даси затворя Шибедаха на Г3-та
Помош немога даси затворя Шибедаха на Г3-та кои може дами помогне 
- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
наи вероятно вече е счупено нещо и то е единия от водачите и при мен беше така нов е доста скъпичак аз го опрвих като с тънко свредло мисля
че беше 2 мм направих отвор на двете парчета и ги фанах със стоманена скобка така сам вече тригодини като го оправиш слагаи периодично кресчица да не се счупи пак
че беше 2 мм направих отвор на двете парчета и ги фанах със стоманена скобка така сам вече тригодини като го оправиш слагаи периодично кресчица да не се счупи пак
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
[quote="traficanta"]наи вероятно вече е счупено нещо и то е единия от водачите и при мен беше така нов е доста скъпичак аз го опрвих като с тънко свредло мисля
че беше 2 мм направих отвор на двете парчета и ги фанах със стоманена скобка така сам вече тригодини като го оправиш слагаи периодично кресчица да не се счупи пак[/quote
Синът ми има проблем с шибедаха левата страна засича и нещо бута в ляво и го прибира . Тои пита това което ти си направил необходимо лие да се сваля тавана ?
че беше 2 мм направих отвор на двете парчета и ги фанах със стоманена скобка така сам вече тригодини като го оправиш слагаи периодично кресчица да не се счупи пак[/quote
Синът ми има проблем с шибедаха левата страна засича и нещо бута в ляво и го прибира . Тои пита това което ти си направил необходимо лие да се сваля тавана ?
- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
не сваляш само самия шибедах стъклото прозореца демек на 4 винчета е от вътре разгледаи ще ги видиш като го свалиш ще видиш водачите те са едни сребристи на цвят наи вероятно единия от тях е счупен много колеги са с подобен проблем малко са калпави явно самите водачи.а иначе на моита кола като я купувах беше извадена и буксата за управлението му явно за да не разбера че е счупен
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
traficanta написа:не сваляш само самия шибедах стъклото прозореца демек на 4 винчета е от вътре разгледаи ще ги видиш като го свалиш ще видиш водачите те са едни сребристи на цвят наи вероятно единия от тях е счупен много колеги са с подобен проблем малко са калпави явно самите водачи.а иначе на моита кола като я купувах беше извадена и буксата за управлението му явно за да не разбера че е счупен
Mnogo ti благодаря. Преди месец моя син си купи голф 3 TDI ОТ Германия и още там от неразбиране може би е с4упил в лево именно това нешто което е некаква композиция Ей сега слезна долу да разгледа по твоите описания шибедаха. Ако не си против моя имеил за връзка е ; kiko946@abv.bg az pyk imam ГОЛФ 3 ТД може да обменим опит. skype; kiko94603
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
има една особеност за която умния немски инжинер се е погрижил за да не ни счупи ръчичките когато отваряме/затваряме люка ръчно
към капачето което се отваря за да се вкара шестограма има вграден изключвател и когато е отворено се чува само щрак без да се движи мотора, затварянето на капачето активира отново двигателчето
успех в ремонта че е занимавка
към капачето което се отваря за да се вкара шестограма има вграден изключвател и когато е отворено се чува само щрак без да се движи мотора, затварянето на капачето активира отново двигателчето
успех в ремонта че е занимавка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”