Здравеите искам да попитам от каде се пълни капака задния на вентото с вода че днес имах малко работа и отварам багажа и от капака почна да тече вода от опласмасите на светлините-отворите .Иначе няма никаква вода вътре в купето.Само се пълни капака с вода.И как да го оправя.
свали самите светлини на тях има уплътнения които лягат на капака по някой път пропускат почисти ги хубаво и не на последно място при слагането малко прозрачен силикон и готово аз съм така пълнеше ми се багажника на старите стопове мазнах с силикон и готово другия вариянт е нови уплътнения
Колега, когато отвориш задният капак на багажника, погледни под-прозореца (задният) има едно като лигенче там има одводнителни канали, явно са се запушили и от там си намират пролика и текат от всякаде кадето се намери място, изчисти под-прозореца да няма боклуци и би трябвало да не тече повече!
колега сподели, събира ли отново вода и ако не как реши "проблема", че и аз се изкъпах малко, като се наврях да ровя в багажника веднага след като го отворих
вече не тече, свалих номера и уредите и като погледнах при осветлението на номера намарината беше изглила почистих ги с шкурка, ръждопреобразовател и го намазах едно като силикон (черно на сцят) . Боядисах после с боя и сложих номера и уродите. Имах антикрило на багажника свалих го и намазах с силикон за секи случаи. За един ден работа.Това е единия дефект на тез коли.