Мравки ми нападнаха голфа
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мравки ми нападнаха голфа
Здравейте колеги проблема е колкото смешен толко и неприятен. Колата е голф 3 и след като разрових под кората на чистачките забелязах няколко мравки . няколко дена по късно забелязах че мравчиците се разхождат по таблото и из купето- започнах да ги мора като ма4ках пръсках и т.н. по-късно пръскалките на чистачките спряха да пръскат вода и като отворих да видя казанчето за вода беше пълно с измрели мравки, извадих изчистих го и така до днес пак така казанчето е пълно с измрели мравки, от каде влизат вътре, е това е големият въпрос, казанчето е затворено с капачка с 3 дупчици за въздух но през тах неможе да мине мравка. давайте идеи как да спечеля войната иде зима и пряскалките ще ми трябват.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мравки ми нападнаха голфа
Колега единствения начин с който можеш да прогониш трудолубивите животинки е да вземеш за 60ст 1 кг сол и да се развихриш с него...
п.п Тея мравки да не искат да ти правят трансплантация на двигател
п.п Тея мравки да не искат да ти правят трансплантация на двигател

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
С тоя килограм сол най-вероятно следващата ти тема ще е " Ръждата изгони мравките . Как сега да се справя с нея ? "
Каква течност си сипал ? Щом се събират на нея явно има сладникав вкус , смени я и дано избягат сами мравките .
Каква течност си сипал ? Щом се събират на нея явно има сладникав вкус , смени я и дано избягат сами мравките .
-
Dino18
- Автомобил:
- Двигател:
На тия мравки едва ли колонията им е построена някъде в колата ти , а те така си живеят ,такова им е устройството на живот. Затова виж къде си спираш колата и откъде идват .Нядявам се обаче да не стигаш до тук ( http://vbox7.com/play:58d3fdb1&start=65&r=emb ).
Другия въпрос е защо идват ,нещо ги привлича .Помисли какво си наливал в това казанче. Прибави някакъв перитроид към разтвора си за пръскане.
Солта няма да ти сърши работа. Преминават през нея и заминават. Виждал съм го с очите си .
Другия въпрос е защо идват ,нещо ги привлича .Помисли какво си наливал в това казанче. Прибави някакъв перитроид към разтвора си за пръскане.
Солта няма да ти сърши работа. Преминават през нея и заминават. Виждал съм го с очите си .
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Веднага ще ти отговоря. Срещал съм подобен случай на приятел и той ми каза: "RAID"
. Предполагам, че един флакон ще ти стигне да напръскаш навсякъде и после малко облаци в купето. След това те съветвам да проветриш много добре, преди да караш. Успех ! Нека коментират и други колеги 
. Предполагам, че един флакон ще ти стигне да напръскаш навсякъде и после малко облаци в купето. След това те съветвам да проветриш много добре, преди да караш. Успех ! Нека коментират и други колеги 
- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
Абе с облаци RAID в купето ще се изтрови човека 
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Купи си борче освежител от Лукойл.... ще избягат!
(P.S. - Raid в двигателя.)
(P.S. - Raid в двигателя.)
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Мммда ... хубаво го напръскай с райд и после на мивка, при филтъра на купето под корите сигурно имаш една кофа буклуци (аз в събота махах от там точно една кофа) сигурно и в подкалниците имаш сумати пръст, кал, листа и др. подобни. И тях ги свали изчисти напръскай. Успех септември и аз ще свалям подкалници и мисля и снимки да направя ако има с какво и да кача.
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси колеги борбата продължава а в казанчето сипвам само течност с вода за чистачките
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ивчо,дърпай ръчната вечер..тия ше я отнесат..да знаеш.
Колега ,ходи я удари с една пароструйка отсекъде,едно пране на салона и не вярвам да има рецидиви,просто при паркиране си им стъпил на входната врата и те са длъжни да отстранят нарушителя,така мисля
Колега ,ходи я удари с една пароструйка отсекъде,едно пране на салона и не вярвам да има рецидиви,просто при паркиране си им стъпил на входната врата и те са длъжни да отстранят нарушителя,така мисля
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Мда с RAID най-добре ще стане
На един колега в вентото имаше 1 плъх който му пригриза цялата ел.инсталация, направи я човека но 1 сутрин като тръгвал за работа запалил
и след исвестно време замирисало на много гадно , а то от кво ... перката на радиатора се включила и ... убила плъха
На един колега в вентото имаше 1 плъх който му пригриза цялата ел.инсталация, направи я човека но 1 сутрин като тръгвал за работа запалили след исвестно време замирисало на много гадно , а то от кво ... перката на радиатора се включила и ... убила плъха
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”