Моля дайте мнение за Vw Golf 2.0TDI 4X4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
erich
Автомобил:
Двигател:

Моля дайте мнение за Vw Golf 2.0TDI 4X4

Мнениеот erich » Чет 20 авг 2009 13:24

Искам да си купя по-нова кола.досега съм имал фабия RS 131 ks-6sk,но става вече на 5 год.затова искам да скоча на нещо по-ново.Но уви вече RS-ки фабии няма.затова съм се ориентирал гъм Голф.Някъде бях чувал мнение че има разлика в двигателя на конвнционалния и 4motion-a.Отсега знам че няма да върви колкото фабията,но се надявам някой да ме светне как да разчупя мощноста на мотора.ПС:Не съм фен на бензина.

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Re: Моля дайте мнение за Vw Golf 2.0TDI 4X4

Мнениеот mania » Чет 20 авг 2009 14:08

Приятел, пропусна да обявиш годината на производство ;). Защо си сигурен, че няма да върви повече от шкодата, не забравяй, не фабията е фактически фолксваген поло. Ако си вземеш поло ново също ще ти върви добре. Пропуснал си да обявиш и упражнението 0 - 100 за колко става, но съм сигурен, че ще има и поло и голф, които да го достигнат. Принципно ако търсиш нова влез в сайта на фоллксваген и си дръпни брошурките. Но все пак не разбирам защо искаш дизелова бегачка, като бензина е за тая цел.

Потребителски аватар
erich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот erich » Чет 20 авг 2009 15:36

Голфа е 2007 140 кс.смятат ми се малко за 4motion и за това тегло.фабията все пак бе 131 кс.та кое поло ще върви повече от фабията казваш?предпочитам дизел,защото карам мнго градско,а бензина е душманин на джоба в града ;)

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Чет 20 авг 2009 16:29

Не мога да ти кажа конкретно, не съм се интересувал за дизелите, но бензин поло има доста спортни версии, а и не бях чувал за тази модификация на шкода. Но по пътя на логиката - каквото ще се прави във фолксваегн първо се тества в шкода, би трябвало да има някакво дизелче, което да ти допадне :да:

Потребителски аватар
erich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот erich » Пет 21 авг 2009 9:29

Носят ли на софтуер тия двигатели 2.о тди и колко коне се качват безпроблемно само със софтуер?
Отидох и я карах.Кола на 28000 км,пълен мъртвец.тия 2.0 тди са голям провал......

Потребителски аватар
zakvoline
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zakvoline » Пон 24 авг 2009 17:08

erich написа:Носят ли на софтуер тия двигатели 2.о тди и колко коне се качват безпроблемно само със софтуер?
Отидох и я карах.Кола на 28000 км,пълен мъртвец.тия 2.0 тди са голям провал......

само с чип и филтър си на 170 кс. аз карам голф 5+ с силов тунинг и да ти кажа дай тая фабия да видим кой е мъртвеца а ако ти е толкова зор си сложи за 500 жълтици и спеед бустер=>тръгваш на старт като пич с ферари!а съм сигурен че незаеш как да си изредиш скоростите до 100 кАт те гледам кви ги дрънкаш:)и не разбрах закакво е зора за 4молшъна ти на рали ли отиваш?!един е Кен БЛОК!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”