Лампа за накладките на Г3
- xcalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Лампа за накладките на Г3
Здравейте, проблемът е следния: Лапмата за накладките свети непрекъснато. Колата е Голф 3, ABF. Накладките са нови, кабелите и датиците уж са си на мястото. Според мен прекъсва някой кабел някъде. Въпросът ме е възможно ли е когато свети тази лампа колата да влиза в някакъв авриен режим, защото собственикът на колата си мисли, че когато лампата не свети (случва се понякога) колата върви доста по-добре или просто си въобразява?
- xcalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета мерси за мненията. Колата е на приятел. Основният въпрос беше дали си внушава са въренето на колата когато лампата не свети. Той караше опел преди и при светване на чек-а колата влизаше в авариен режим и вървеше много зле. Тук определно свети лампа за накладки/спирачки и очевидно му струва, че не върви както трябва. В най-скоро врще ще отстраним и проблема с лампата.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
xcalibur написа:Момчета мерси за мненията. Колата е на приятел. Основният въпрос беше дали си внушава са въренето на колата когато лампата не свети. Той караше опел преди и при светване на чек-а колата влизаше в авариен режим и вървеше много зле. Тук определно свети лампа за накладки/спирачки и очевидно му струва, че не върви както трябва. В най-скоро врще ще отстраним и проблема с лампата.
Жълта лампа означава ни повече ни по-малко необходимост от проверка.....абе това да не аналог на check engine????
Колата да не е с автоматична скоростна кутия....при този режим автоматиката застопорява само на 3-та предавка....
-
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ge_id=8164
при мен присветваше тази лампа при смяна на зимни с летни гуми били ми разместили датчик?
при мен присветваше тази лампа при смяна на зимни с летни гуми били ми разместили датчик?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лампа за накладките на Г3
Почисти датчиците на ABS .Намират се зад предните дискове.Получава се магнитно натрупване от ръждата от дисковете.При мен изгасна веднога а светеше и гаснеше когато си искаше.Трябва само да се свалят предните гуми.Успех.
Последна промяна от vasstop на Вто 25 авг 2009 9:17, променено общо 1 път.
Причина: А забеляза ли темата от кога е? 2007г.
Причина: А забеляза ли темата от кога е? 2007г.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”