Въпрос след смяна на съединител.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос след смяна на съединител.
Здравейте колеги въпросът ми е следния преди два дни си смених съединителя пълен комплект на голф 3 синхро.Сложих LUK то само феродовия ми беше заминал но реших да не рискувам сега всичко е ок влизат скоростите с едно пръстче отделя си долу,обаче скоростният лост има един свободен ход около два сантиметра напред назад което не е нормално дори когато е на скорост пак има свободен ход.Преди смяната това нещо го нямаше някой ако знае нещо по въпроса ще съм благодарен да сподели.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос след смяна на съединител.
Нещо по лостовата система не е наред.Казваш,че след смяната се е появило.Огледай при скоростната кутия всичко ли е както преди.Иначе друго няма от какво да е,съединителя не влияе на скоростния лост.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
При Г3 има един МНОГО неприятен проблем на по-караните екземзпляри - този. Аз от всички Г3, които съм виждал само два го нямаха. До колкото знам се дължи на някаква изядена ябълка по скоростната система. Възможно е и при теб да го е имало, но да не е достигнало до момент да го 2усетиш, а след интервенцията да са се размърдали нещата. Който разбира повече да пише.
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.westportparts.com/images/191711173B.JPG
Когато е износен този гумен пръстен или го няма обикновено се получава такъв луфт. Под него има тефлонова втулка, която също е назъбена.
Погледни дали имаш такава гумичка.
http://www.detali.ru/cat/au/au.dll?SelP ... xZS03v_hA=
На схемата е номер 27.
P.S.: За цена в магазина казаха 13лв.
Когато е износен този гумен пръстен или го няма обикновено се получава такъв луфт. Под него има тефлонова втулка, която също е назъбена.
Погледни дали имаш такава гумичка.
http://www.detali.ru/cat/au/au.dll?SelP ... xZS03v_hA=
На схемата е номер 27.
P.S.: За цена в магазина казаха 13лв.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря за бързите отговори последно питане за да се смени тази ябълковидната далавера какво е нужно да се разглоби в смисъл може ли отгоре и мога ли аз или трябва да се маха скоростната кутия или нещо друго?
Здрасти!
Сменя се за 15-20 мин. Само трябва да вдигнеш колата или на канал, защото отдолу има една скоба, която трябва да извадиш. Отгоре се отвива една гайка (малко на кофти място)
Сменя се за 15-20 мин. Само трябва да вдигнеш колата или на канал, защото отдолу има една скоба, която трябва да извадиш. Отгоре се отвива една гайка (малко на кофти място)
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
Golf 3 syncro не е с тази кутия която показвате, а с жила и помпа като на пасат, поне тези които
аз съм виждал
аз съм виждал
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”