Въпрос за номера на шаси и двг
- badboy_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за номера на шаси и двг
Утре ще купувам Golf 2 та въпроса ми е :къде се намират номерата на рамата и двигателя за да ги сверя с талоните.А също тъка в КАТ мога ли да провера някъде преди да я купя дали колата не се издирва.И последно:след като колата е с новия номер , но стария талон требва ли да го сменям с ламиниран или мога и така
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Номера на рамата се намира като отвориш предния капак, то4но в средата под предното стъкло има една черна пластмаса. Обикновенно тя има прозорче точно там в средата, и номера е отдоло. Доста пъти прозорчето е или леко изместен или не се вижда през него, Повдигаш пластмасата там и гледаш номера. Номера на двигателя не помня къде беше
.
Проверка на тези номера мисля че можеда се прави и някаде в интернет, или поне така съм чувал. (може да е само дали номера е валиден, а не дали е номер на НЕ крадена кола.. както и да е
)
Проверка за валидност на гражданската отговорност, ако може да ти помогне, пък и за другите потребители ще е интерестно
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?p=164211

Проверка на тези номера мисля че можеда се прави и някаде в интернет, или поне така съм чувал. (може да е само дали номера е валиден, а не дали е номер на НЕ крадена кола.. както и да е

Проверка за валидност на гражданската отговорност, ако може да ти помогне, пък и за другите потребители ще е интерестно

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?p=164211
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:за най-сигурно навиий го първо да я прехвърлите после да я платиш.така си е чиста работа.
Да да допълня... може и да дойде с теб до КАТ...
Но трябва да ти даде:
Бележка за платен пътен данък!!! - задължително за да не му ги платиш ти...
Отиваш ори твой човек нотариус или поне не при негов, и пишете договора на пълната сума /ще се разделиш с повечко парички/ но ако имаш притеснения така..
После в КАТ, с платеният данък от него, ГО, старият талон, договор за покупко-продажба.. и пердашиш..
И после в данъчните....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”