Проблем с климатроник на МК3 АБФ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Flylow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с климатроник на МК3 АБФ

Мнениеот Flylow » Пет 28 авг 2009 7:45

Здравейте,

четох доста по темата,но почти нищо свързано с моя проблем...Значи преди седмица обслужих въпросния климатроник (CLIMAtronic) - всичко беше наред, налягане си държи, фреон, студи яко...Но от 2-3 дни насам забелязах че не духа както трябва,което отдавах на моето въображение...Вчера реших да го оставя да поработи и разбрах че не работи въобще?!Нито сменя посоката на духане,нито температурата,нито нищо.От блока за управление на таблото мога да регулирам само скоростта на вентилатора - нищо друго! :( Нито посока, нито температура, нито циркулация в купето.Чел съм много теми и все не откривам решение,ходих в сервиза където го пълниха - отговориха ми че компресора и самата система работи,защото отпред тръбите "замръзват" в което се уверих и аз. Въпроса ми е - от какво може да се получи така,къде евентуално да търся проблем и неговото отстраняване.Благодаря предварително!

Поздрави

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с климатроник на МК3 АБФ

Мнениеот zfa159 » Пет 28 авг 2009 23:58

Ем...драсни ми едно лично тогава...водят ме,че им разбирам уж mhihi
Интересува ме оригинален ли е климатроника или е насаждан допълнително - прати ми снимка на дисплея за да видя.
Съответно ако е оригинален имам някои идеи по въпроса ама евентуално ще трябва някак си да се докопам до колата ти или да вземеш друг конролер и да пробваш с него...ама това после.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”