Голф 2 - нестандартно свирене на спирачките
- djogobg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 2 - нестандартно свирене на спирачките
Здравейте, колеги. Изчетох всички мнения(почти) за спирачки на Голф(моят е 2-ка) и отдавна не ме притеснява фактът, че свирят задните спирачки(барабани...какво да ги правиш) От седмица насам, обаче, започнаха да свирят, когато влизам във завой(независимо, дали съм ги натиснал или не) и по-специално само външната за завоя задна спирачка свири - дали това е опасно или както и с нормалното свирене мога да не се притеснявам?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 - нестандартно свирене на спирачките
не би трябвало без да натиснеш спирачката да ти свири ако искаш вдигни е на крик провери нешо някав луф дали имаа или свали барабана огледаи внимателно нещо да не се е откачило вдигни е на крик завърти гумата поогледаи и пиши
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
колега виж ръчната най вероятно е пораждясала и то много
-
- Автомобил:
- Двигател:
Само вдигни на крик задните колела едно по едно и провери за луфт. Вдигай едно по едно колелата без да сваляш джантите и без да ги отхлабваш! Мисълта ми е да не би да се е износил лагера и оттам по завоите да ти трие по накладките.
- djogobg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лагерите - единият е сменян преди 2 месеца, другият не се чува да бучи - все пак ще проверя тези неща, когато си взема големия крик след 2 дни. Притеснява ме фактът, че и двете колела го правят и че започнаха да го правят едновременно, което означава, че е някъде нагоре по спирачната система най-вероятно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”