Ел инсталация и фарове Г2
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ел инсталация и фарове Г2
колеги да ви питам и аз,-значи оправих си динамото -БОШ65а-сега зарежда 14.3в,като включа фаровете пада на 14в(надявам се е нормално),обаче на фаровете идва 12,4в-2в се губят-като поддам с кабелче директен плюс се вижда че фаровете светват осезаемо по добре.Та вапроса ми е може ли това да се оправи без да слагам релета.Разглеждах и ключа за фаровете до него идва кабел от контактния ключ(защото като върнеш ключа да изгасват)на който напрежението е 14.3в в момента който пусна фаровете пада на 12.4-откаде идва този пад(ключа съм го изчистил), да не е от маса-незнам каде е масата която захранва таблото с бушоните?Не съм чистил само клчюча за превключване на къси и дълги?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ако искаш-може и да не сменяш кабели на първо време. ще ги следиш по изкъсо известен период и ако не топлят и магаруват-си ги оставяш.
най грубата сметка е квадрат на киловат. твоите са 1.5 мм2 не мисля че можеш да ги натовариш чак толкова...
преди време бях яко привърженик на смяната на кабели но след няколко експеримента установих че е излишно да си усложняваш чак толкова живота...

най грубата сметка е квадрат на киловат. твоите са 1.5 мм2 не мисля че можеш да ги натовариш чак толкова...
преди време бях яко привърженик на смяната на кабели но след няколко експеримента установих че е излишно да си усложняваш чак толкова живота...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”