Здравейте!
Може ли някой да ми каже къде могат да ми сложат на Голф 3, кора или скара под целия двигател. Ако мястото е във Варна, още по-добре.
След едно офроуд приключение към Чумерна, колицата съвсем остна без никакви кори под двигателя. Благодаря предварително!
Скара или кора под картера
- Peychev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За който се интересува, намерих във Варна при Lion Tunning.
За 60 кинта ми направа и за 15 я монтираха.
Дебела е 5 мм от някаква епоксидна смола. Много е здрава!
Лошото е че сервиза им е на майната си на края на Аспарухово, а монтажа и пасването отнемат няколко часа и много неудобно ако си на работа. Или оставаш цяла ден без кола или губиш цял следобед за една кора.
Друго, от което не бях доволен е, че останах с впечатление, че кората е фабрично произведена и се внася от някъде. Чак като я видях преди монтажа рабрах, че те я правят. Отначало се ядосах, че са ме подвели, но като я огледах и пипнах разбрах че е много здрава.
След монтажа увиснах на нея с цялата си тежест (95 кг) - не мръдна.
Та като цяло останах доволен.
Дано да съм помогнал на някого с тази информация. Живи и здрави!
За 60 кинта ми направа и за 15 я монтираха.
Дебела е 5 мм от някаква епоксидна смола. Много е здрава!
Лошото е че сервиза им е на майната си на края на Аспарухово, а монтажа и пасването отнемат няколко часа и много неудобно ако си на работа. Или оставаш цяла ден без кола или губиш цял следобед за една кора.
Друго, от което не бях доволен е, че останах с впечатление, че кората е фабрично произведена и се внася от някъде. Чак като я видях преди монтажа рабрах, че те я правят. Отначало се ядосах, че са ме подвели, но като я огледах и пипнах разбрах че е много здрава.
След монтажа увиснах на нея с цялата си тежест (95 кг) - не мръдна.
Та като цяло останах доволен.
Дано да съм помогнал на някого с тази информация. Живи и здрави!
- Peychev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Крис, преместили са се. До новото място се стига като точно след като свърши широкия път след Аспарухово и преди да започне баира за Галата, завиваш нляво, после караш само направо край морето докато отдясно видиш табела "автоспойлери" (а отляво има една кръчма) и влизаш в един голям двор. Там са. Мисля, че бяха със зелена врата.
А иначе поръчката я правиш в магазина дето е на улица Бенковска. Трябват им някоко дена да направят кората.
А иначе поръчката я правиш в магазина дето е на улица Бенковска. Трябват им някоко дена да направят кората.
- ivankarpov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”