Как да разбера дали жилото на съединителя ми е саморегулиращо се или аз мога да го регулирам, защото отделя доста високо а съединителя ми е в отлично състояние (не е износен че да отделя толкова високо)?Жилото е сменяно от предишния собственик с някакво менте най-вероятно и като натисна педала първите сантиметри се чува едно пукане и като го отпускам все едно не е смазано и ме е страх да не се скъса нещо в някой не модходящ момент.
Кажете мога ли да оправя положението или трябва да се купува и евентуално някакви цени да ми кажете и мога ли да разчитам на продаващите се в нашата страна части?
Жилото на съединителя Г3
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Жилото на съединителя Г3
Пусни една снимка на твоето жило и ще ти кажа дали е саморегулиращо или не.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Саморегулиращото има дебела пластмасова част и нещо като маншон непосредствено до пластмасовата част, обикновенното жило няма такива неща а има две гайки за реглаш в часта си до вилката на скоростната кутия!
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
doaiena написа:Саморегулиращото има дебела пластмасова част и нещо като маншон непосредствено до пластмасовата част, обикновенното жило няма такива неща а има две гайки за реглаш в часта си до вилката на скоростната кутия!
Но гайките са горе ,(около) под казанчето за антифриза се падат.В никакъв случай до вилката ,там има един топуз.
Утре (ще гледам рано да бъде) ти снимам и двата вида жила...
А...ето..
само-регулиращо жило (автоматично ) .
Само-регулиращ механизъм + маншон (вътре пружина).
Ръчно регулируемо жило на голф 3, стрелката е където са гайките...горе.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”