Дебитомер
Дебитомер
здравеите колеги.искам да ви помоля някои ако може да ми каже.искам да махна дебитомера и да сложа цпортен филтер конус но дебитомера ми е на кутията дали мога да махна кутията и да сложа конус.аз пробжах но колата не искаше да пали.как да си сложа конус помогнете моля ви.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дебитомер
първо ако искаш може да ни кажеш каква ти е колата
значи трябва да си махнеш кутията с въздушния филтър,а дебитомера да си остане на маркуча,преди дебитомера/на мястото на кутията се слага конусния филтър ,ама ти трябва преходник
значи трябва да си махнеш кутията с въздушния филтър,а дебитомера да си остане на маркуча,преди дебитомера/на мястото на кутията се слага конусния филтър ,ама ти трябва преходник

Колата е Г2 GTI 8 клапана.колега дебитомера не може да остане на маркуча заштото тои не е на маркуча е е на кутията а и отжора на самия дебитомер е мн тесен и ако го остажя нама да има смисал от цялата работа.искам да няма нищо само траба и конус накрая.
- генгер
- Автомобил: GOLF_IV_1600_SR
- Двигател: AKL_101кс
Oxydrol написа:здравеите колеги.искам да ви помоля някои ако може да ми каже.искам да махна дебитомера и да сложа цпортен филтер конус но дебитомера ми е на кутията дали мога да махна кутията и да сложа конус.аз пробжах но колата не искаше да пали.как да си сложа конус помогнете моля ви.
ти без дебитомера ли пробва да запалиш

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Дебитомера се откача от капака на филтъра.С четири болтчета си закрепваш преход за спортен филтър към дебитомера и си слагаш филтъра.
Имам такъв преход.Ако решиш се обади.
0897/845 569
Имам такъв преход.Ако решиш се обади.
0897/845 569
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Другия вариант е да се простиш с идеите за конусен филтър и да си сложиш панелен. С размерите на стандартния - но с по-голяма пропускливост на въздух 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се за може би смешния въпрос, но какво точно подобрява конусния филтър?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Данданията под предния капак! 

колега а ако сложа тоя преходник ще извади ли звук или не щтото аз конуса главно за звук го слагам.
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Ползваш търсачката и намираш ей тази магария:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=87780
Да неговорим че заглавието ти небива
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=87780
Да неговорим че заглавието ти небива

колега моля дебитомер не е сущтия така че браво на тебе че си си го направил ама моя няма да стане така.плус това ти казваш че не искаш спортен звук а аз точно това искам.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
някъде из форума четох че може да се разпробият дупки 10мм на долната част на кутията за въздушния филтър и ефекта бил доста добър звук
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
За спортно звучене се ползва спортна кола. Тия уж спортни филтри са само спортни мераци и излишно набиване на лев. Няма да коментирам, че евтините китайски филтърчета пропускат освен въздух и доволно количество фин прах, който на свой ред фино шлайфа мотора отвътре 
За спортно звучене най-добър резултат дават уж спортните гърнета. Бучи, реве, трещи та се къса, но ако мислиш, че правият кюнец ще те издигне в нечии очи дълбоко се лъжеш. Специално аз мога само да ти се посмея на някой светофар
Да не говорим, че след първото дълго пътуване ще си на съвсем друго мнение за "спортния" звук. Да палиш съседските аларми минавайки из махалата също не е добра идея, а в някои случаи дори е нездравословно...
ПП
За да не кажеш сега нещо, че съм такъв или онакъв ще споделя също, че съм минал по твоя път със все филтрите, кюнците и тн.
Сега карам кола която не можеш да разбереш, че работи ако не погледнеш оборотомера, а в повечето случаи гърмящите и трещящи уж спортни колеги ми гледат задния номер от далече
ПП2
На твое място вместо в излишни тюнинги бих инвестирал в едно букварче

За спортно звучене най-добър резултат дават уж спортните гърнета. Бучи, реве, трещи та се къса, но ако мислиш, че правият кюнец ще те издигне в нечии очи дълбоко се лъжеш. Специално аз мога само да ти се посмея на някой светофар

Да не говорим, че след първото дълго пътуване ще си на съвсем друго мнение за "спортния" звук. Да палиш съседските аларми минавайки из махалата също не е добра идея, а в някои случаи дори е нездравословно...

ПП
За да не кажеш сега нещо, че съм такъв или онакъв ще споделя също, че съм минал по твоя път със все филтрите, кюнците и тн.
Сега карам кола която не можеш да разбереш, че работи ако не погледнеш оборотомера, а в повечето случаи гърмящите и трещящи уж спортни колеги ми гледат задния номер от далече

ПП2
На твое място вместо в излишни тюнинги бих инвестирал в едно букварче

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”