и така колеги тва не ми се беше случвало.Та нали наближава зимата и не щеш ли радиатор4ето на парното се беше спукало.сменихме го нагласихме го,но.при студен мотор няма проблеми започва постепенно от хладко към по топли4ко затопля се добре
и когато колата достигне нормална температура на работа когато термостата отвори изведнъж почва да духа по хладко все едно клапата е на средата между топло и студено.имам газова и баипас между двата маркуча на радиатор4ето.колата загрява сравнително бързичко термостата си работии не знам къде да ровя.много моля ако някои се е сблъсквал с нещо подобно да ми даде съвет.благодаря много

проблем с парното на голф 2 с ЕЗ мотор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с парното на голф 2 с ЕЗ мотор
Колега и при мен се получи нещо подобно и смятам, че е от фалшивите радиатори. Оргиналния има една серпентина вътре в тръбите, а тия ментета тука нямат и парното ми духа топло само когато се движа и водната помпа работи над 2000 оборота примерно. На празен ход почти не се усеща че работи парно. Просто топлината изфирясва много бързо от радиаторчето. 

Re: проблем с парното на голф 2 с ЕЗ мотор
и кво сега 6те тракат зъби зимата.дали проблема не е другаде?радиатора беше от великата марка Topran.дали в него е проблема.катъо се сетя какви мъки бяха по смяната му ми се плаче откровенно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”