Здравейте някой знае ли как да извадя патрона от контакният ключ.Цялата конзола съм я демонтирал,и там голям зор беше но един познат ми услужи с една скоба и стана лесно но не знам как да извадя патрона.Колата е VW golf3 1992година
купих си нов патрон но не мога да извадя старият
Блокарал контактен ключ
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Блокарал контактен ключ
Ами то си има болт,просто трябва да се гледа внимателно,защото болтчето е малко,махаш го и вадиш клемореда.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Разрови се малко из форума някъде имаше чертеж-трябва да се направи дупка на определено място на конзолата и тогава ще излезе патрона.По спомен 5мм но от коя страна се мери не помня.
търсих но не намирам моля ако някой знае къде е темата да даде линк или мнение
-
XmUrF
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега нямам представа как е на голфа, но съм вадил на друга кола патрона, голям зор беше! А принципно беше елементарно лесно, ама като не знаех, изкорубих целия патрон на съставните му части. Пробвай се да завъртиш ключа на полуконтакт и контакт и виж дали няма да излезне. Всъщност разгледай новия патрон където е в теб и виж да няма някакви щифтове отстрани, които да се прибират при вкаран и завъртян ключ и т.н.
Имах същия проблем с моя Голф.
Отидох на ключар и го гледах какво прави.
След като демонтира нещата,които си изброил с една бормашинка с тънка бургия направи малка дупчица на точно определено място натисна някакво палче и патрона излезе.Въпроса е да уцелиш мястото.
За съжаление немога да ти го кажа точно къде е но приблизително беше на около 2 см навътре от ръба на патрона а позицията по окръжност беше към 11 часа.
Успех.
Отидох на ключар и го гледах какво прави.
След като демонтира нещата,които си изброил с една бормашинка с тънка бургия направи малка дупчица на точно определено място натисна някакво палче и патрона излезе.Въпроса е да уцелиш мястото.
За съжаление немога да ти го кажа точно къде е но приблизително беше на около 2 см навътре от ръба на патрона а позицията по окръжност беше към 11 часа.
Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”