Придърпва ми до 3000 оборота и спира да придърпва?
- ivan_lv_bg
- Автомобил:
- Двигател:
Придърпва ми до 3000 оборота и спира да придърпва?
четох темите на колегите но те са с различни двигатели та рекох да пусна и аз една темичка мотора е 1.8 пб голф 2 гти има газова ловато, но не ГИ смених свещи и кабели и пак не се оправя проблема е че до 3000 оборта предърпва и то доста направо ме отмества напред назад от седалката на газовата и правиха ремонт преди 2 седмици всичко е настроено но колата на скорост от 1ва до 4та за 5та нз до 3000 оборота в началото всякаш нещо я спъва и после пак така и след 3000 оборота става друга кола какъв може да е проблема
Re: Придърпва ми до 3000 оборота и спира да придърпва?
Брат вчера оправих същия проблем. Палчето на делкото беше цъфнало. Отвори капачката на делкото и издърпай палчето. Моето беше стопено. Дано това да е проблема и при тебе. Не е мноо пари тва споко.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Центровка,провери си делкото
- ivan_lv_bg
- Автомобил:
- Двигател:
значи имах проблем с делкото там с датчика пластмасата се беше счупила но отидох при един маистор тои ми вика сменяй датчик а датчика с бубината 100лв нямах ги и отидох при един др майстор и тои видя там някакви жици че всичко е ок и ми го лепна и сега не шава но пак придърпва но казвате може да е от палеца аз даже не го знам и кое е тва но ще го видя дано да е от него
Махаш кабелите към свещте от капачката на делкото. Тя е закрепена с 2 щипки - откачаш ги и издърпваш капачката. Там отдолу е палеца. Мисля, че и той с издърпване се вади.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”