Автоматична скоростна кутия на Golf MK1 Кабрио?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
saab
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Автоматична скоростна кутия на Golf MK1 Кабрио?

Мнениеот saab » Съб 12 сеп 2009 22:56

Здравейте, от няколко дни съм собственик на MK1 Кабрио.
Лично аз няма да карам колата, а най-вероятно ще я дам на жена ми, във връзка с което се замислих, ако има вариант да се сложи автоматична скоростна кутия, предпочитам да го направя, за да й е по-лесно.

Та това ми е и въпроса - на този модел има ли въобще автоматични скорости, и ако има, какви са (производител, брой скорости...?), къде мога да закарам колата и срещу колко ще я оборудват с автомат.

Ето това е колата.
Изображение

Изображение

Изображение

Признавам си, че съм пълен лаик на тема VW, и въпроса ми може да се стори смешен на повечето то вас, но така е - всеки е специализирал в своя област. Аз за VW може и да не знам нищо, станах собственик съвсем случайно, за сметка на това съм ходеща енциклопедия на тема Saab....
Предварително благодаря за отговорите.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Автоматична скоростна кутия на Golf MK1 Кабрио?

Мнениеот dobrin » Съб 12 сеп 2009 23:24

Аз съм карал единичка с автоматична скоростна кутия - не беше кабрио, но това означава, че трябва да има mhihi
Вече дали има такъв случай при кабриото - най-вероятно да, защото те са продавани най-добре Щатите, а там без автомат не става. Ето тук можеш да се поровиш.

Потребителски аватар
Nigery
Автомобил: vw t4 multivan 2.5 tdi
Двигател: 98

Re: Автоматична скоростна кутия на Golf MK1 Кабрио?

Мнениеот Nigery » Сря 16 сеп 2009 9:25

Има и кабрио с автоматик да.Аз лично го карах и определено не бях очарован от това че беше с 3 скорости и предавателното число.Тази кола която карах беше с ДХ 112кс. а едвам вървеше.Ако толкова искаш атвоматик направо си го купи, колата се продава още в Мобилето, сиво кабрио с черни стопове.Това е по разумен варянт за те отколкото да ти правят твойта кола.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”