Поправка на лайсна... Как??
Поправка на лайсна... Как??
Колеги някой да ме светне продават ли се от тея щипки за лайсни по магазините щото на предна лява имам едно една счупена и ми отзява------->много е дразнещо.... Тая зелената шапчица върху щипката също се е скъсала! Та давайте съвети кво да правя!!??
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поправка на лайсна... Как??
Колеги пояснете за нас които несме наясно....... къде е симеон и дали мога да си намеря там лайсна за задна дясна врата на голф 3??? мерси предварително и се извинявам че се намесвам в темата. Поздрави!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
до колкото разбирам става въпрос за голф или?
купувал съм ги тия щипки и да ти кажа че са 2 вида едните са изпъкнли другите вдлъбнати слагат се в зависимост как е ламарината(с каква кривина) под лайсната и тия въпросните,новите щипки са пълен г.з.купувал съм боклуци и уж оригинални еднакви буклуци не закопчават и тва си е,за да имаш малко по добро захващане с новите щипки използвай старите гумички ако ти са горе долу здрави иначе изобщо не закопчават
купувал съм ги тия щипки и да ти кажа че са 2 вида едните са изпъкнли другите вдлъбнати слагат се в зависимост как е ламарината(с каква кривина) под лайсната и тия въпросните,новите щипки са пълен г.з.купувал съм боклуци и уж оригинални еднакви буклуци не закопчават и тва си е,за да имаш малко по добро захващане с новите щипки използвай старите гумички ако ти са горе долу здрави иначе изобщо не закопчават
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
iceto написа:виж в ем комплект 33 на Сливница преди Константин Величков, струват по 1 лв.
тука ги има, цената е на брой за ципка. слагаш и забравяш

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си купих щипки за 1.50лв. бройката и не държат лайсните ми си стърчат в краищата. Лепих ги с полиоретанов силикон мисля че се казваше обаче не можах да ги притисна плътно до ламарината по краищата и сега седят леко отворени. ама поне не падат 

-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Моите ги укрепих със самонарезни винтове за кнауф/Верно,пробиват се нови дупки,но те не се виждат
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”