имам теч от скоростната кутия голф 3
имам теч от скоростната кутия голф 3
здр приятели имам голф 3. Скоро забелязах че имам теч някаде под двигателя питах един маистор каза че не е фатално ама скоро забелязах че и от скоростната кутия има теч имал ли е някои подобен проблем какво трябва да направя ще ми изтече маслото!!! Даите някакуж савет приятели
- NikolaiG3
- Автомобил:
- Двигател:
Re: имам теч от скоростната кутия голф 3
колега кажи от каде ти капе масло само да не е от кам страната на съеденителя защотото трябжа да сваляш кутия и парво се увери че е от кутията забележи точно мястото
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
ако е от капака-сваляш,точиш маслото,силикон наливаш и си 6
има нещо като марку4е от там падат капките не от кам страната на саединителя но не сам сигорен дали е от марку4ето мойе да се сти4а от др място
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
said82 написа:има нещо като марку4е от там падат капките не от кам страната на саединителя но не сам сигорен дали е от марку4ето мойе да се сти4а от др място
ами легни и виж дееее,няма да се счупиш!
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
Най-хубаво отиди на пароструйка да ти измият мотора, и тогава гледай откьде е теча.
- dragnev
- Автомобил:
- Двигател:
said82 написа:здр приятели имам голф 3. Скоро забелязах че имам теч някаде под двигателя питах един маистор каза че не е фатално ама скоро забелязах че и от скоростната кутия има теч имал ли е някои подобен проблем какво трябва да направя ще ми изтече маслото!!! Даите някакуж савет приятели
здр. колега аз имам същият проблем, и на мене ми капи масло под двигателя даже е малко зад него
видиахме го с един майстор които ми поправяше гърнето на колата.
след това отидох в друг по-сериозен сервиз и се оказа 4е наистина не е толкова фатално защото има някаква зегерка и капи от там по малко масло.
решението било като се сменял съединителят някои ден и тя да се смени защото за да я смениш трябва да разглобиш съеденителят на колата, за това не си струвало го да разглобяваш - загубата на малсло не е токова голяма просто по честа проверка на щеката и евентуално доливане на маслото.
незнам колега при тебе може да се окаже - гарнитура
най-добре влез в бокса на някой сериозен сервиз за по сигурно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”