Ето снимка за какво става дума!

vladobo написа:Чудя се ако махнеш тая пластмаса (веждата) дали няма да ти изглеждат по-в средата?
ZeroCool написа:Освен да се намери един голф дето не му седят така колета и да се мери да се види къде точно е проблема....ако има такъв
и двете колела еднакво ти седят назад ?
На мен на тая снимка ми се струва че всичко е нормално
garage.php?mode=view_image&image_id=14902
golf_III_2e написа:Отиди на стенд за преден мост да ти го регулират.амортисьорите неса ли с раздвижни уши там кадето се захваштат за шенкела?
didkoltd написа:... мелиметри !
ping23 написа:Имам една идея....Ако шарнирите са различни (лев и десен) може да са обърнати или просто като са сменявани с някакви ментета на който са разменени обозначенията (това съм го виждал с очите си на шарнири moog явно ментета)....
ping23 написа:Имам една идея....Ако шарнирите са различни (лев и десен) може да са обърнати или просто като са сменявани с някакви ментета на който са разменени обозначенията (това съм го виждал с очите си на шарнири moog явно ментета)....
mirkata 4020 написа:ping23 написа:Имам една идея....Ако шарнирите са различни (лев и десен) може да са обърнати или просто като са сменявани с някакви ментета на който са разменени обозначенията (това съм го виждал с очите си на шарнири moog явно ментета)....
Ето ти отговора.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта