Помпи4ката на сьединителя която е на кутията я смених защото ми правеше проблеми и сьединителя ми е 4исто нов.Леко Проблем4е
-
GOLF VR6
- Автомобил:
- Двигател:
Леко Проблем4е
Колеги,проблема не е голям но малко дразни. Като си карам нормално няма проблем, като правя гонки с някоя кола и сменям много барзо скоростите и понякога не всеки пат то4но когато сменя следваща скорост мн барзо и колата забива и пак трагва да варви,а ако сменя малко по бавно няма проблем, това става за секунда но ме бави и нз от какво е, а понякога си поема и заминава без проблем.4удя се какво то4но я кара да забие при мн барзо сменяне,щото про малко по бавно няма проблем...
Помпи4ката на сьединителя която е на кутията я смених защото ми правеше проблеми и сьединителя ми е 4исто нов.
Помпи4ката на сьединителя която е на кутията я смених защото ми правеше проблеми и сьединителя ми е 4исто нов.- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Леко Проблем4е
Колега, без да се обиждаш - питането ти за мен клони към безсмислено, даже глупаво..
За да не ти забива сменяй нормално, а иначе при скоростния шифт
ако уцелиш зъбците без да престърже, при по-рязкото подаване на газ (до тенекията) на следващата предавка, е възможно да давиш мотора - било то бедна смес итн. Но пак казвам - питането е доста глупаво
.
И си оправи заглавието.
ако уцелиш зъбците без да престърже, при по-рязкото подаване на газ (до тенекията) на следващата предавка, е възможно да давиш мотора - било то бедна смес итн. Но пак казвам - питането е доста глупаво И си оправи заглавието.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: Леко Проблем4е
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”