платно за ускорителна помпа от лада

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

платно за ускорителна помпа от лада

Мнениеот zdravko_jett » Пон 05 окт 2009 17:08

значи караб ми е пиербурга 2е 1.6 ДВГ на газ е карам днес като привключих на бензин и забелязах че от ускорителната помпа капе не вярвах да намеря платно за нея освем в кокмплект викам нека си пробвам късмета пообикалях по магазините и в един магазин продавача ми каза че от карба на лада самара са ставали взех го струваше 2.50 мембраните са 1 към1 с на ФВ колата работи ,форсира се ,спря да капи бензин но не съм е пробвал на вървеж как е та искам да знам някой слагал ли e ладово платно?правят ли се някви преработки по буталцето дано се сещате за кое буталце става въпрос(това дето си е за платното месинговото) за сега друго не се сещам да питам. моля ако някой го е правел това да пообясни дали се доработва нещо

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: платно за ускорителна помпа от лада

Мнениеот zdravko_jett » Пон 05 окт 2009 19:23

никой ли не е правл такова нещо????????

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_zazy » Пон 05 окт 2009 20:05

Кво ти пука от какво е щом върши работа! По принцип руснака краде от всеки каквото му е угодно, така че не ме учудва и това съвпадение!

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пон 05 окт 2009 20:20

е да на един приятел ланчиата беще с термостат от лада върши работа абе поне не тече бензин

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 05 окт 2009 21:39

zdravko_jett написа:.... и забелязах че от ускорителната помпа капе не вярвах да намеря платно за нея ...

Ускорителната помпа е нещо друго :screwy , като натиснеш рязко педала на газта вътре в карбуратора ( поне на Москала беше така :D ) има помпичка която пръсва директно в ...... и т.н. и т.н. ...

Ти говориш за друго , но както и да е , щом става - значи ОК !

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пон 05 окт 2009 22:35

колега точно тва се казва ускорителна пома и тва платно е за ускорителната помпа като натиснеш педалан агазта тя цъцка гориво от една човчица и пуска бензинец тя за тва се вика ускорителна всички карбуратори са така няма карб без ускорителна помпа и ускорителната помпа не деиства смао при рязко натискане

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Сря 07 окт 2009 11:08

zdravko_jett написа:колега точно тва се казва ускорителна пома и тва платно е за ускорителната помпа като натиснеш педалан агазта тя цъцка гориво от една човчица и пуска бензинец тя за тва се вика ускорителна всички карбуратори са така няма карб без ускорителна помпа и ускорителната помпа не деиства смао при рязко натискане

Не си прав само,че няма карб. без ускотителна помпа(поне в тоя вид -с платно).

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”