Незнаех с точност къде да отнеса тази тема а и не намерих еквивалентни за да си помогна.Става въпрос за алармата ми на Голф 4 някаква италианска Gemel с 2 копчета на дистанционното та въпросите са ми 2 малко глуповати но все пак.
1 От какво разтояние трябва да хваща дистанционното дори и при по стар тип аларма ,защото съм виждал такива които хващат от някоя стая вътре в апартамента тоест нито стени им пречат нито дълги разтояния а моята отваря непосредствено до самата кола.
2 Преди при заключване на колата сигнализираше с 2 бееп-а незнам какво натиснах и каква комбинация но сега при заключване се появява и 3ти бееп сигнал което зачи нещо вероятно но не съм запознат.
Мерси за отговорите предварително!
Въпрос относоно управление на аларма и функций
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относоно управление на аларма и функций
а батерииката сменял ли си, защото също тя оказва влияние за обхвата, аз имам 2 дистанционни обаче с това което карах ми хващаше много от близо хем с нова батерия вътре в самото дистанционно има едно потенциометърче малко и застанах на определено разстояние от което искам да ми хваща и започнах леко наляво и надясно там кудето хваща наи добре го оставих така и всичко е ОК
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”