Темпомат Голф 4 1.6 АКЛ
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Темпомат Голф 4 1.6 АКЛ
Привет колеги, вчера докато си карах минах по Цариградско и реших да си пусна темпомата да обаче той не се пусна. Последно го ползжах преди месец някъде като се прибирах от морето и си работеше и всичко си беше изправно след това просто съм го изключил и не съм го пускал. Някой да има идея какво може да рових да видя кой бушон е но не можах да разбера имаше два на който беше нарисувано километраж но се оказаха за таблото. Ако го вържа на ваг ком дали ще излезе нещо и ако някой колега има опит нека пише. Мерси
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Темпомат Голф 4 1.6 АКЛ
Приятелю, автопилота няма общо с таблото. Той е в блока за управление. Закачи му един VAG COM и виж какви стойности ти дава в engine на 66-ти канал.
Преди това, обаче погледни дали на лоста за мигачите не си на off.
Щяхме да го точиме този твой фал преди, ама така и не остана време.
Преди това, обаче погледни дали на лоста за мигачите не си на off.
Щяхме да го точиме този твой фал преди, ама така и не остана време.
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега, май найстина щяхме с теб нещо да правим но не свършихме работата а и аз не бях мн мн в България това лято та така. Ще търся някъде сервиз да го закачат да видат, но нз кога ще е, че сега не ми се дават 30 лв за едно закачане
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
guzarin написа:Здравей колега, май найстина щяхме с теб нещо да правим но не свършихме работата а и аз не бях мн мн в България това лято та така. Ще търся някъде сервиз да го закачат да видат, но нз кога ще е, че сега не ми се дават 30 лв за едно закачане
Повярвай, на никой никога не му се дават 30лв само за 1 минутка закачане...поне според мен тази услуга трябва да е около 1.49 с ДДС.

- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
chefito много си прав колега затова за сега ще си карам без
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
chefito написа:guzarin написа:Здравей колега, май найстина щяхме с теб нещо да правим но не свършихме работата а и аз не бях мн мн в България това лято та така. Ще търся някъде сервиз да го закачат да видат, но нз кога ще е, че сега не ми се дават 30 лв за едно закачане
Повярвай, на никой никога не му се дават 30лв само за 1 минутка закачане...поне според мен тази услуга трябва да е около 1.49 с ДДС.
Ventoman го правеше за 10лв за последно като съм ходил при него, не е чак 1,49 но поне не е 30
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Guzarin, не си ли четеш личните съобщения?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:chefito написа:guzarin написа:Здравей колега, май найстина щяхме с теб нещо да правим но не свършихме работата а и аз не бях мн мн в България това лято та така. Ще търся някъде сервиз да го закачат да видат, но нз кога ще е, че сега не ми се дават 30 лв за едно закачане
Ventoman го правеше за 10лв за последно като съм ходил при него, не е чак 1,49 но поне не е 30
Това беше закачка, колега. Според мен само хора, които правят услугата могат да направят обосновка на цената. На мен може и 2 лв да ми е скъпа, а на някой 50лв да му е нормално.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”