Газови проблеми
Газови проблеми
може и да има такава тема но не я открих.проблема ми е следния докато не загрее колата гасне на газ иска да позагрее малко и нямам проблеми дори после цял ден да стои и след това да я запаля проблема го няма само при парвото палене е така дигна ли повече от 2000 оборота и гасне .има ли проблем или си внушавам ,даите съвет
Re: Газови проблеми
Потърси повече информация в раздела "Автогазови уредби", но първо дай и ти повече информация за газовото устройство - обикновено или инжекцион, марка и модел на изпарителя, модел на двигателя на автомобила.
Ако е обикновено газово, като начало може да опиташ с отваряне на байпасния клапан за регулиране оборотите на празен ход, но е възможно да се наложи и регулиране на изходящото налягане чрез винта, който е с накатка (за въртене на ръка).
Ако е обикновено газово, като начало може да опиташ с отваряне на байпасния клапан за регулиране оборотите на празен ход, но е възможно да се наложи и регулиране на изходящото налягане чрез винта, който е с накатка (за въртене на ръка).
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
един приятел на голф 2ка с карб имаше същия проблем като е студена и смърт гасне па и трудно пали,премахна този клапан дето е със вакуумче мисля че колегата за него ти казва,после поставяше изолирбанд на единия от отворите и сега на студен двигател е много подобре от преди,аз съм със същия мотор 1.6 с карб и плочка обаче нямам никви проблеми като неговите на какво се дължи това, нищо не е барано на моята по този клапан,само се чудя дали е възможно да е от плочката понеже неговия карб е електрически и плочката не му ставаще магазинера дето му е продаде е преправяше нещо може ли от това да идва проблема та към колегата пробваи да премахнеш този клапан и на главния отвор залепи малко изолир банд така че д а намалиш отвора, дано си ме разбрал
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
цял раздел за газ, ти тука реши... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”