платно за ускорителна помпа от лада
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
платно за ускорителна помпа от лада
значи караб ми е пиербурга 2е 1.6 ДВГ на газ е карам днес като привключих на бензин и забелязах че от ускорителната помпа капе не вярвах да намеря платно за нея освем в кокмплект викам нека си пробвам късмета пообикалях по магазините и в един магазин продавача ми каза че от карба на лада самара са ставали взех го струваше 2.50 мембраните са 1 към1 с на ФВ колата работи ,форсира се ,спря да капи бензин но не съм е пробвал на вървеж как е та искам да знам някой слагал ли e ладово платно?правят ли се някви преработки по буталцето дано се сещате за кое буталце става въпрос(това дето си е за платното месинговото) за сега друго не се сещам да питам. моля ако някой го е правел това да пообясни дали се доработва нещо
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: платно за ускорителна помпа от лада
никой ли не е правл такова нещо????????
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Кво ти пука от какво е щом върши работа! По принцип руснака краде от всеки каквото му е угодно, така че не ме учудва и това съвпадение!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
е да на един приятел ланчиата беще с термостат от лада върши работа абе поне не тече бензин
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
zdravko_jett написа:.... и забелязах че от ускорителната помпа капе не вярвах да намеря платно за нея ...
Ускорителната помпа е нещо друго
, като натиснеш рязко педала на газта вътре в карбуратора ( поне на Москала беше така Ти говориш за друго , но както и да е , щом става - значи ОК !
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега точно тва се казва ускорителна пома и тва платно е за ускорителната помпа като натиснеш педалан агазта тя цъцка гориво от една човчица и пуска бензинец тя за тва се вика ускорителна всички карбуратори са така няма карб без ускорителна помпа и ускорителната помпа не деиства смао при рязко натискане
zdravko_jett написа:колега точно тва се казва ускорителна пома и тва платно е за ускорителната помпа като натиснеш педалан агазта тя цъцка гориво от една човчица и пуска бензинец тя за тва се вика ускорителна всички карбуратори са така няма карб без ускорителна помпа и ускорителната помпа не деиства смао при рязко натискане
Не си прав само,че няма карб. без ускотителна помпа(поне в тоя вид -с платно).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”