проблемна 1ва предавка
проблемна 1ва предавка
Здр. поогледах тех.раздел но моя проблем не го забелязах(но си намерих за бая други
).та да си доида към проблема.На запалена кола немога никога да вклу4а 1ва предавка трябва да мина през 2ра и само тогава,колата е голф 3.Смених полвината 6танги,силиконовото топ4е и пак ни6то само ми се постегнаха скоростите.Ба6та ми има су6тия голф и тои е с този проблем,но не издържа и си смени кутията с на СЕАТ и за сега няма ядове,ама аз нямам тези 500лв изли6ни та затова ако има някои 4алум или не6то др. благодаря предварително. 

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблемна 1ва предавка
значи колега аз скоро сменях една щанга струваше 4.50лв една късичка та се оказа че е с около 4мм по къса от предната ми и не мен не ми включваше 1ва тряще на 2ра и тогава 1ва слезнах в канала развих болта на скобата дето се захваща за пръта който влиза в скоростите които е за вкл на скоростите не мога много ясно да го обясня но дано ме разбереш мисля че малко на ляво е завъртях и всичко сега е ОК
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега пиши кво е станалоmorrty написа:о6те утре 6те го изпробвам белким има ефект
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”