... става дума за марка зимни гуми на много сносна цена ! ... та марката е:Sunny ...модел:Winter Grip
... давам линк към сайт от който предлагат безплатна доставка и посочените цени са с ДДС !
... за моят размер ми искат по 78 лева, което прави 312 лева за комплект гуми ( мисля, че е много добра цената за нови гуми )
... но все пак искам да видя мнения относно тази марка ... някой карал ли е с такива и какви са му впечатленията ... предварително Ви благодаря
Линк: http://www.gumi.bg/tires/items/sunny_winter_grip-945
... това харесва ли Ви ?
-
Martin Petrovich
- Автомобил:
- Двигател:
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ... това харесва ли Ви ?
карах на ладата със същата шарка ма не помня марката, 13ки като натовариш багажника върви,като си взех джетата ги продадох те си бяха почти чисто нови взех TOYO 195 60 15 2ра ръка измъквах се навсякъде с тях. тези на снимката дето си пратил са големи багери комшияъа на астрата имаше и тои същата шарка абе снегорин
-
Martin Petrovich
- Автомобил:
- Двигател:
... с подобна шарка е Fulda-та и Gislaved-а може от там да се бъркаш ... на мен лично ми привлякоха вниманието именно заради това, че шарката е почти едно към едно а цената е много надолу ... затова питам за впечатления относно тази марка 
-
Martin Petrovich
- Автомобил:
- Двигател:
... обърнете внимание и на това Kumho ! ... http://www.gumi.bg/tires/items/kumho_kw17-948 някой ако е карал с такива да даде коментар и за тях 
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
заглавие?
тема?
търсачка?
търговийка?
тема?
търсачка?
търговийка?