Малките бушони на G4
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малките бушони на G4
Здравейте, отворих отделението с бушоните и установих че нямам 3-4. Намерих информация кой за какво е, мога да си купя стандартните от всеки магазин. От къде да купя малките защото са малко нестандартни?
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Малките бушони на G4
всеки един магазин за автоглупости ги предлага...разните там автомании и т.н.Аз съм изнамерил едно магазинче на Слатинска,където продават всякакви бушончета и са качествени.На повечето места ги има.
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
ОМВ ,Шел, Лукойл и т.н.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
При теб може да няма бушони и поради липса на определени екстри! 
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
pas1.8mi написа:При теб може да няма бушони и поради липса на определени екстри!
Toчно така е
Ако имаш нещо неработещо по колата - тогава му търси бушон
Напълно нормално е да имаш празни гнезда
А иначе - бушони можеш да намериш на всяка бензиностанция, във всеки един магазин за авто нещица, Метро, Билла...
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Относно бушони - най-добре от морга, свалени от кола,ор'гинални. Много китайчета има дето вместо на 20А примерно, горят на 50...
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Haralampi написа:pas1.8mi написа:При теб може да няма бушони и поради липса на определени екстри!
Toчно така еИ при мен няма няколко... не вярвам да мислиш, че като сложиш бушона за шибедаха, ще вземе да заработи, въпреки, че нямаш такъв
))
Ако имаш нещо неработещо по колата - тогава му търси бушонИначе няма да изскочи NOS-а като сложиш бушон там дето отзад няма жици
![]()
Напълно нормално е да имаш празни гнезда
А иначе - бушони можеш да намериш на всяка бензиностанция, във всеки един магазин за авто нещица, Метро, Билла...
Компютъра например показва само като е отворена задната врата(капака). За другите не. Не показва и като не съм сложил колана въпреки че има такава лампа. Може и да са шунитирани. Подгряването на моята седалка не работи ама това не е бушон защото и двете са на един, а другата грее. Кой може да ми погледне за греенето?
- Haralampi
dragozow написа: Не показва и като не съм сложил колана въпреки че има такава лампа.
Лампи много, ама функции... по-малко
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щото има заложена лампа на таблото, при оборотомера. Имам едно служебно Kangoo което няма една екстра и свети като не съм сложил колан. Май очаквам много...
- Haralampi
dragozow написа:Щото има заложена лампа на таблото, при оборотомера. Имам едно служебно Kangoo което няма една екстра и свети като не съм сложил колан. Май очаквам много...
Да - Renault са направени да светят, VW - да се движат... трябва да избираш и май си направил правилния избор
Нали се сещаш, че ако трябва да правят табло специално за всяка кола според екстрите и региона.... бая скъпички ще седнат тия табла

- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Пич за лампата специално мога да ти кажа, че не е свързана със сензор. Направена е след като запалиш да ти свети още две три секунди след което угасва. Няма страшно има опция да се прогармира дали да се включва или не (въобще да не светва). На мен "vaskoto" ми я активира с vag-com.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре, тия неща са ми ясни че просто са заложени "заготовки". Кажете кой да ми погледне подгряването на шофьорската седалка в Шопландия?
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
На седалката горят реотаните. Доста често срещано явление. И на мойта шофьорска реотанът е изгорял (щото бушона е здрав и другата си работи). Обаче не се натискам още да го оправям поради няколко причини:
1. Свалянето на нагревателя е свързано със сваляне на седалката и цялостното и разкостване
2. Реотана е доста скъп - 237лв в Порше
3. Вредно е за кайсиите
Ако си жена - т.3 не важи 
P.S. Скивай ТАЗИ тема
1. Свалянето на нагревателя е свързано със сваляне на седалката и цялостното и разкостване
2. Реотана е доста скъп - 237лв в Порше
3. Вредно е за кайсиите
Ако си жена - т.3 не важи 
P.S. Скивай ТАЗИ тема
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако е 237 лв хич няма да се занимавам. Голф ли си купих или S класа 

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
може някой голфове да са мъжки и за това да нямат отопление на шофьорската седалка а само на пасажерската.До този извод стигнах като се замислих за кайсиите за които вметна колегата... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”