Здравейте колеги. Искам да ви питам какви са вероятностите да ми гасне колата в движение. Преди ми гаснеше на 3-4-5 скорост без значение от оборотите а от няколко дни ми гасне веднага след като изключа от скорост... Като загрее работи на 600 оборота което за първи път ми се случва, а когато съм в движение и изключа от скорост ги сваля до 400 и гасне... Има ли други варианти за проблема освен Дроселова Клапа и Датчик на Хол(Надявам се да не е от това де че е доста скъпа процедура) Става въпрос за Голф 4 16v 99 година.
Мерси Предварително!

Проблеми с гаснене
Re: Проблеми с гаснене
"Типична повреда на такъв датчик на Хол е поведение на автомобила в който без значение дали на място или в движение двигателя гасне. След това автомобила понякога пали веднага, но по-често няма палене, докато не поизстине - около 10-15 мин. В този случай спойки вътре в датчика с течение на времето са влошили качеството си и при загряване на датчика или механични вибрации започват да дават лош контакт." това е от една статия за датчик на хол.надявам се да съм ти бил полезен. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”