Здравейте.
От Пловдив съм и съм притежател на Голф2/1.6-карбуратор.
Сутрин, когато е студено паля, колата сработва на смукач и след като включа на скорост и отпусна плавно съединителя тя автоматично гасне.
От къде може да е проблема, как може да се оправи и... къде в Пловдив има свестен майстор, да е закарам за да е реголират, че вече аман от начинаещи.
Всеки мн. разбира, а нищо не прави.
Благодаря предварително.
Проблем с карбуратор голф 2/ 1.6
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с карбуратор голф 2/ 1.6
колега ако беше от плевен щях да ти кажа къде да отидеш аз имах такъв проблем и постепенно нарастна в по голям! смукача се прецака после ускорителната помпа и наи накрая наи скъпото може би термопатрона на смукача 

- nazgyl
- Автомобил:
- Двигател:
колега иди в сервиза който се намира в двора на автоелектроника на кукленско шосе след бензиностанция ЕКО наляво аз засега сьм доволен от тях
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги!Новобранка съм във форума,но ще се радвам да помогна с каквото мога.
В отговор на колегата,предполагам че има проблем със запушване или автоматичния смукач,и мойто Голфче ги прави като застудее,но утре я вкарвам в бокса да я погледнат.Най-добре да отиде при свестен майстор,за да няма главоболия.
Искам да попитам,ако му препоръчам сервиз,дали модовете няма да ме скастрят за реклама?
Чувал съм добри думи за спецовете,които препоръчва колегата nazgyl.
В отговор на колегата,предполагам че има проблем със запушване или автоматичния смукач,и мойто Голфче ги прави като застудее,но утре я вкарвам в бокса да я погледнат.Най-добре да отиде при свестен майстор,за да няма главоболия.
Искам да попитам,ако му препоръчам сервиз,дали модовете няма да ме скастрят за реклама?

Чувал съм добри думи за спецовете,които препоръчва колегата nazgyl.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здр.колега,ако ти се идва до пазарджик мога да ти препоръчам един майстор,добър е аз съм доволен,моят голф го оправи.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Разреши ли проблема с карба?Ще ти дам един съвет.Вместо да го оправяш си намери карбуратор от Ауди 80 1.8 Кейхин, много по - добър и по - ефективен е от Пиербурга и смукача му е ръчен.Аз карам вече почти година с този карбуратор и проблеми не съм имал.Ако не успееш да си поправиш карба мога да ти дам един такъв работещ, но за това на ЛС
nazgyl написа:колега иди в сервиза който се намира в двора на автоелектроника на кукленско шосе след бензиностанция ЕКО наляво аз засега сьм доволен от тях
Какво толкова си доволен-кажи нещо повече!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”