Не се виждат течове по маркучите,единствено ме навежда на мисълта че в моното макар че е откачено от тока това дето плюе бензина пропуска.
Някой да знае дали се разглобява и дали има гумени уплатнения по него.
Преди време смених тампона под моното и като го видях как се беше разтопил от хубавия бензин предполагам че навсякъде дето има гумени уплътнения са на същия хал.Същото чакам и скоро бензиновата помпа да се скапи.
Между другото какъв е начина да се спре бензиновата помпа докато се кара на газ.Компа взема ли някаква информация оттам.

Губене на бензин докато карам на газ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Губене на бензин докато карам на газ
колега за теч нз ама за как да направиш помпата да иклю4ва многа да ти обясня стига да разбираш малко от жички захеанващия кабел които върви за помпата го прекъсваш някъде където прецениш че ще е добре закачаш едно реле за него даваш на маса единия извод н бобинката на релето а + са вземаш от бензиновото клапанче или на отделно копче можеш да си го направиш но ако се задеиства заедн с включване на бензин ще е по добре. дано си ме разбрал операцията не е сложна малко изоилирбанд,малкокабел ,добри връзки и всичко ще е ок.тва с реленцето един брачет го беше правил на пунтото си и вече 2години кара така
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Колега има вероятност да ти смесва изпарителя газ бензин.Друга да те питъм сменял ли си или оварял ли си бензиновата помпа че там има една гарнитура и ако си отварял има вероятност да ти мирише сутрин при палене и да се изпарява от там.Аз на моята имах такъв проблем и го реших с малко селикон.
- yordankl
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:колега за теч нз ама за как да направиш помпата да иклю4ва многа да ти обясня стига да разбираш малко от жички захеанващия кабел които върви за помпата го прекъсваш някъде където прецениш че ще е добре закачаш едно реле за него даваш на маса единия извод н бобинката на релето а + са вземаш от бензиновото клапанче или на отделно копче можеш да си го направиш но ако се задеиства заедн с включване на бензин ще е по добре. дано си ме разбрал операцията не е сложна малко изоилирбанд,малкокабел ,добри връзки и всичко ще е ок.тва с реленцето един брачет го беше правил на пунтото си и вече 2години кара така
От жички разбирам и не е проблем да си свържа едно реле за спиране на бензиновата помпа , но по ме притеснява факта че никой при поставяне на газова уредба не прекъсва бензиновата помпа а си я оставят да върти дори и когато се кара на газ.
- yordankl
- Автомобил:
- Двигател:
batslav написа:Колега има вероятност да ти смесва изпарителя газ бензин.Друга да те питъм сменял ли си или оварял ли си бензиновата помпа че там има една гарнитура и ако си отварял има вероятност да ти мирише сутрин при палене и да се изпарява от там.Аз на моята имах такъв проблем и го реших с малко селикон.
Според мен изпарителя няма как да смесва газ - бензин.А бензиновата помпа не съм я отварял и ще я погледна но досека не съм усещал да ми мирише на бензин когато и да е.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
yordankl написа:zdravko_jett написа:колега за теч нз ама за как да направиш помпата да иклю4ва многа да ти обясня стига да разбираш малко от жички захеанващия кабел които върви за помпата го прекъсваш някъде където прецениш че ще е добре закачаш едно реле за него даваш на маса единия извод н бобинката на релето а + са вземаш от бензиновото клапанче или на отделно копче можеш да си го направиш но ако се задеиства заедн с включване на бензин ще е по добре. дано си ме разбрал операцията не е сложна малко изоилирбанд,малкокабел ,добри връзки и всичко ще е ок.тва с реленцето един брачет го беше правил на пунтото си и вече 2години кара така
От жички разбирам и не е проблем да си свържа едно реле за спиране на бензиновата помпа , но по ме притеснява факта че никой при поставяне на газова уредба не прекъсва бензиновата помпа а си я оставят да върти дори и когато се кара на газ.
Такае колега,целта е дане се прецака бензиновата помпа,казват че ако се остави суха,изгарят,най добрия вариант е от време на време дая включваш да върти бензина и несамо това ида я палиш,добре е за карба

- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Аз мойта игла съм я разглобявал там няма какво да се повреди, но те съветвам да не пипаш иглата, а до загубата на бензинеца как разбра че ти пуска от иглата
. Провериси пак всички маркучета и под колата да не пуска някаде оттам.

Последна промяна от actros1846 на Нед 25 окт 2009 18:36, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега колата ще се дави ако ги смесваbatslav написа:Колега има вероятност да ти смесва изпарителя газ бензин.
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Колко бензин ти губи?
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Иди на газадйия и на мен ми губеше и се оказа няква елеметарна простотия
оправят я за 5 мин една буксичка ми беше на мене

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”