от моно към пълна инжекция 1,6 Абу
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от моно към пълна инжекция 1,6 Абу
Някой пробвал ли? Идеята ми е да взема цялата инжекция барабар с колекторите от голф 2 1,3и. Дали ще има полза от това и какви усложнения може да се получат
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: от моно към пълна инжекция 1,6 Абу
ами какви например че трябва да смениш компа,после помпата и още кой ли знае колко неща,и зашо ше правиш тоя целият цирк да те питам,имаш проблем с моното ли какво
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
помпата я сменям за 10мин за компа....незнам колко ще ми отнеме. Проблем с моното нямам. Целта е няколко магарета отгоре. Двигателя е с равна компресия на 4те цилиндара. Но 75то коня ме измъчват много. И да, ще сменя колата с такава с по-голям двигател, но тази ще остане работна, която също ще карам периодично.
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Интересно как точно смяташ да ги вдигнеш тези коне след като:
1. Карбураторен Мк2 1.3 и пълна инжекция NZ ли беше, ако не се лъжа са с по 55 коня
2. Моно-инжекцион Мк3 1.6 ABU и след това 1.6 AEE (ако чета правилно в сайта) са по 75 коня.
Т.е. не виждам как и откъде ще дойдат тези к.с. в повече... Само с един компютър едва ли ще стане.
1. Карбураторен Мк2 1.3 и пълна инжекция NZ ли беше, ако не се лъжа са с по 55 коня
2. Моно-инжекцион Мк3 1.6 ABU и след това 1.6 AEE (ако чета правилно в сайта) са по 75 коня.
Т.е. не виждам как и откъде ще дойдат тези к.с. в повече... Само с един компютър едва ли ще стане.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”