Тръба от рейка към помпа

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
6opow
Автомобил:
Двигател:

Тръба от рейка към помпа

Мнениеот 6opow » Съб 18 мар 2006 17:50

Преди най-много месец отидох на майстор да си сменя изгнилата тръба от рейката към помпата за хидравликата. Обаче днес волана ми стегна и видях че ми е изтекло хидравличното масно( Елф). Че въпроса ми е къде да си го оправя или да не се занимавам с глупавите майстори в моя "любим" Добрич. Но не се продава поотделно тази трабичка, а трябва да си купя всичките връзки за хидравликата(отново думи на майсторите). Цялото струва 120лв а не ми се дават, че въпроса ми е продават ли се някъде, или да отида да го оправя, но ми трябва найстина добър майстор. Ако имате идея каде да го оправя кажете, но най-надалеко ми до Варна щото естествено не може да се кара. Може дори и самата помпа да ми замине. А ще я закарам с пърна помощ. Споделете идеи. И какво масло да си сложа след това

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Съб 18 мар 2006 20:42

е дай малко фантазия и побългаряване щом не искаш да даваш парички.предполагам че се може да се измисли нещо което издържа на налягане-я маркуч ,я тръба,пък и някой в този форум се ще даде идея

Потребителски аватар
6opow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6opow » Нед 19 мар 2006 0:15

SnowMaster написа:е дай малко фантазия и побългаряване щом не искаш да даваш парички.предполагам че се може да се измисли нещо което издържа на налягане-я маркуч ,я тръба,пък и някой в този форум се ще даде идея

Ми като може да се оправи що да не го оправя бе. Аре ти като си много отворен ходи си купувай чисто нови части. Нито ти се бъркам ко праиш с колата си нито нищо. Аре само не ми казжай дали да си купувам чисто ново или не. Все пак на мен ми трябва малка част от тръбата. Има ли смисъл да си купувам цяла щом може да се оправи.Все едно ми каза че като тропа от шарнира трябва да си купя и гумата да сменя. Аре не ми се баркаи квото си искам това ще прая с колата си

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Нед 19 мар 2006 0:48

@6opow колега спазвай добрият тон във форума ако обичаш..
С нищо не си бил обиден нито тона @SnowMaster е бил лош или укорителен... просто те е посъветвал да използваш фантазията си...
Аз лично не бих правил приложения тип тел, тиксо, теникия при хидравликата под налягане... може да ти изиграе лоша шега..
но това е мое мнение, и с нищо не задължавам никого..
Говорим за форум, в който всеки дава мнения..

Всички такива нападки дали от теб или към теб ще бъдат трити в бъдеще....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”