проблем след кото ми свърши бензина
проблем след кото ми свърши бензина
здравейте колеги проблема е следния свърши ми банзина , след като заредих запали без проблем ,на другия ден след известно каране се вдигнаха оборотите на 2000 след което я изгасих кото я зопалих даржеже ниси обороти възможно ли е проблема да е от това че е свършил бензина преди тава имам чувство че го прови тоя проблем след като загрее
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Re: проблем след кото ми свърши бензина
Колега според мен е бензина който си сложил е бил калпав
, същия проблем имах при зареждане от ЕКО за 40 лв.- ниските никакви ги няма.Оправих го като му сложих 100 октанов да може да го смеси и се оправи
, същия проблем имах при зареждане от ЕКО за 40 лв.- ниските никакви ги няма.Оправих го като му сложих 100 октанов да може да го смеси и се оправи- staff
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен има вероятност и като си свършил бензина да е засмукало разни утайки от резервоара. Съответно да се е запушил горивния филтър, дюзи или нещо от тоя сорт. Но това са само предположения. Тъй като наскоро и аз бях запушил дюзи, поради каране с "много" бензин в резервоара и "честото" наливане на бензин 
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Моторче за празен ход.. като загрее колата то контролира нулевите обороти и като се прецака почват такива мизерии.. На същия мотор много пъти ми е свършвал бензина в крайна сметка бензиновата помпа си заминава, не виждам как друго може да се развали от това
ако е от моторчето няма ли да го прави постояно тоя проблем днес ми го направи само веднъж и после всичко е ок
- bobiivanov
- Автомобил:
- Двигател:
lou написа:Колега според мен е бензина който си сложил е бил калпав, същия проблем имах при зареждане от ЕКО за 40 лв.- ниските никакви ги няма.Оправих го като му сложих 100 октанов да може да го смеси и се оправи

помагайте колеги преди малко след като я бях загасил и пих едно кафе ипосле запали много трудно
- lou
stoqn1 написа:помагайте колеги преди малко след като я бях загасил и пих едно кафе ипосле запали много трудно
Нали ти казах сипи и 15-20 лв. 100 октанов и трябва да се оправи
не е от бензина ,днес като се вдигнаха оборотите отворих капака на двигателя и слочайно размърдах буксата която е отпред на моното и се чу едно тракане от стъпковото моторче и оборотите се оправиха, и друго да кажа че когато са високи оборотите и я угася пали много трудно,Въможно ли е да е температурен датчик
Нещо не виждам връзка между трудното палене и температурния датчик? Търси колега от форума от твоя град с такъв мотор да правите сравнения. Прилича ми работата на моторче за празен ход.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Провери си компа за грешки, сигурно има някаква грешка. Не ти е проблема че ти е свършил бензина.
П.С. газ имаш ли ?
П.С. газ имаш ли ?
- lou
Може и стъпковото моторче да ти е заминало
Тогава става лошо 140 лв струва ново
- jafaar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен палеше трудно на топъл двигател доста време. Докато накрая бензиновата помпа ме остави първа кола на светофара на Орлов мост в час пик.
Понякога и на топло си палеше ОК, но повечето пъти се мъчеше. Смених помпата и почна да пали като ракета всеки път. 220лв нова, италианска. 500+ оригинална.
И така няколко седмици допреди 4 часа, когато сплесках целата предница в едно пежо
Понякога и на топло си палеше ОК, но повечето пъти се мъчеше. Смених помпата и почна да пали като ракета всеки път. 220лв нова, италианска. 500+ оригинална.
И така няколко седмици допреди 4 часа, когато сплесках целата предница в едно пежо
Последна промяна от jafaar на Пет 30 окт 2009 18:58, променено общо 1 път.
газ няма и аз мисля че е ст моторче или има прекъснат кабел на буксата тая която е отпред на моното защото като е размърдам оборотите се оправят имам чувство че колата се дави,няма да е от помпата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”