въпрос за хидравлика на афт-решен проблем
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за хидравлика на афт-решен проблем
здр.от доста време на запален двигател има звук но го отдавах на обтяжната ролка,но от седмица на сам звука стана застрашаващ.притесних се и аиде в сервиз.маистора слуша,сваля ремаци и остана с убеждение че шума идва от хидравличната помпа.според него най добре е да се рециклира което ще струва около 65лв.колата я имам от вече 3 години,като аз сам минал с нея около 21-22000 км.никога не сам имал проблем с хидравликата,колата си завиваше както всички.на место при въртене на волана мотора се тормози както всички други.не свири ремъка,не пишти,не шуми.само този звук които не е като на ролка ами имам чувството че в помпата има стружки или нещо такова.питането ми е има ли смисъл да купувам оригинално масло да пробвам само със смяна дали ще спре да вие,или да я дам за рециклиране?като сменям маслото какво да си взема?четох поне 20 теми за хидравлика и масла но все пак да питам.ако някой е купувал такова масло от порше изток нека каже каква е цената там защото от там ми е най удобно да си взема.в ауто дата пише G002000.вие как мислите?благодаря на отзовалите се,тъй като сам на зор.
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за хидравлика на афт-решен проблем
peachbaby написа:здр.от доста време на запален двигател има звук но го отдавах на обтяжната ролка,но от седмица на сам звука стана застрашаващ.притесних се и аиде в сервиз.маистора слуша,сваля ремаци и остана с убеждение че шума идва от хидравличната помпа.според него най добре е да се рециклира което ще струва около 65лв.колата я имам от вече 3 години,като аз сам минал с нея около 21-22000 км.никога не сам имал проблем с хидравликата,колата си завиваше както всички.на место при въртене на волана мотора се тормози както всички други.не свири ремъка,не пишти,не шуми.само този звук които не е като на ролка ами имам чувството че в помпата има стружки или нещо такова.питането ми е има ли смисъл да купувам оригинално масло да пробвам само със смяна дали ще спре да вие,или да я дам за рециклиране?като сменям маслото какво да си взема?четох поне 20 теми за хидравлика и масла но все пак да питам.ако някой е купувал такова масло от порше изток нека каже каква е цената там защото от там ми е най удобно да си взема.в ауто дата пише G002000.вие как мислите?благодаря на отзовалите се,тъй като сам на зор.
помпата е рециклирана-взеха ми 70 лв.едновременно с това смених и ролка на ангренаж.проблема беше общ-и помпата и ролката издаваха странни звуци.купих ролка "ина" за 15лв.на нея пише словакия но дали е така?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”