Колеги от скоро имам един проблем с акомулатора явно си заминава и сутрин парвото палене е малко по трудно особена сега и като стана по студено.Обаче това не ме притеснява ясно е че ще се взима нов акомулатор.Притеснява ме че като дам на контакт всички лампи си светват после си угасват и като завартя ключа да паля лампата на ESP и лампата на ABS светват за 2-3 секунди и угасват.До сега това не се е получавало.Дали е от слабия акомулатор или има някаква грешка.
Ако на някои се случвало да сподели какво да правя че нещо не ми харесва така дето прави.
ESP+ABS+акомулатор Решено !!!
- murkata
- Автомобил:
- Двигател:
ESP+ABS+акомулатор Решено !!!
Последна промяна от murkata на Нед 01 ное 2009 17:05, променено общо 1 път.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: ESP+ABS+акомулатор Г4 ALH
Това ти е 3-та тема за ESP
Въпросите ти вътре също се дублират. Нещо аудио нямаш ли в тоя голф, та само тая лампичка те забавлява!?
Няколко пъти ти се каза, че щом сигнализацията угасва (респективно не свети в движение) - всичко е наред.
Ако имаш все пак съмнения единствения начин да разбереш е да си сканираш модула със съответния кабел и софтуер. Това също ти го писаха в другите теми.
Мисля, че другите 2 са достатъчни... май тази е за ключ.
P.s. Поне се научи, че акУмУлатор се пише с 2 У-та !!!
Няколко пъти ти се каза, че щом сигнализацията угасва (респективно не свети в движение) - всичко е наред.
Ако имаш все пак съмнения единствения начин да разбереш е да си сканираш модула със съответния кабел и софтуер. Това също ти го писаха в другите теми.
Мисля, че другите 2 са достатъчни... май тази е за ключ.
P.s. Поне се научи, че акУмУлатор се пише с 2 У-та !!!
- murkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ESP+ABS+акомулатор Г4 ALH
Извинявам се Haralampi не бях забелязал че в предната тема е имало още изписано сега видях.

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: ESP+ABS+акомулатор Решено !!!
Значи -> ключалкааа... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”