Бензинова помпа
-
krasi5445
- Автомобил: Golf 2 mono
- Двигател:
Бензинова помпа
Здравейте искам да ви попитам как да разбера да ли бензиновата помпа ми работи или ми е бензиновия филтър за смяна.Карам я на газ , изгасвам я и след това повече не иска да запали на бензин , а само на газ върви.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Бензинова помпа
Лесно 
Бензиновия филтър е около 12 лв.
Сменяш го и ако не тръгне- тогава ще го мислим
Впрочем, за да се отговори коректно на последващи въпроси - жизнено важно ще е да се знае кода на мотора.
Бензиновия филтър е около 12 лв.
Сменяш го и ако не тръгне- тогава ще го мислим
Впрочем, за да се отговори коректно на последващи въпроси - жизнено важно ще е да се знае кода на мотора.
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Ilq написа:Здравейте искам да ви попитам как да разбера да ли бензиновата помпа ми работи или ми е бензиновия филтър за смяна.Карам я на газ , изгасвам я и след това повече не иска да запали на бензин , а само на газ върви.
Вадиш маркучето на бензиновия филтер и даваш на контакт, хвърля ли ти бензин значи бензиновата помпа баца
-
krasi5445
- Автомобил: Golf 2 mono
- Двигател:
Искам да попитам какво вие мнението за Китайските бензинови помпи, да ли са добри или не?
Защото за оригинална ми искат 200 лв. Това реална цена ли е ?
Golf ми е 1.6 пълна инжекция.
Защото за оригинална ми искат 200 лв. Това реална цена ли е ?
Golf ми е 1.6 пълна инжекция.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
изкат 200лв 6тото я продават с поплаваците и други ненужни не6та питаи само помпата колко пари е.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Ilq написа:Здравейте искам да ви попитам как да разбера да ли бензиновата помпа ми работи или ми е бензиновия филтър за смяна.Карам я на газ , изгасвам я и след това повече не иска да запали на бензин , а само на газ върви.
Колко познато... Тамън днеска си взех колата от майстора,същите симптоми имаше.Започнахме със смяна на горивен филтър,резултата беше нулев(моя филтър беше оригиналния още 20 години),след това махнахме помпата дето е вътре в резервоара,и там положението не беше розово,накрайника едвам се крепеше,а гумата която го уплътнява беше останала наполовината и седеше като дъвка.С мъка разбрах,че проблема е в тази помпа,която е под калника,външната в кутията!!!Тя виеше от август миналата година,та до сега.В магазините ми предлагаха оргинална Бош за към 300 лв с 2 години гаранция,но щом имаш газ не я признават!!!Другият избор се въртеше около китайска-100~120,италианска~150 и английска за 185(каквато си взех аз).Ходих и по "Цар Симеон" ,ама там не ми вдъхнаха доверие,оригинална Бош от 60-90 втора ръка.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”