датчик на педала на спирачката
датчик на педала на спирачката
имам го въпросния датчик но незнам как да го включа и за какво е?куплунгът които е на педала е изключен и влиза и в двете посоки и кое е + и кое е не6о друго си немам идеа.помагаите ако имате идеи 

на педала на спира4ката си седи не6о като бутон и в зависимост как е натисната спира4ката си сменя положението.и въпросния бутон е свързан с куплонг които при мен е изку4ен и за разлика от другите по колата които имам ,става и в двете положения и незнам как да го пусна,и наи важното е 4е незнам за какво служи
ups golf 3 1.9tdi
mod edit: wili98
ups golf 3 1.9tdi
mod edit: wili98
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Извинявам се, че налитам в чужда тема, но тя е единствената в която намерих 'машинка на стоповете'.
Имам пасат В3 (ABS мотор, ако има значение) и от известно време не ми работят стоп светлините, разбрах го вчера, тази вечер свалих корите (отпред и отзад), прегледах всичко и констатирах следното:
- и двете крушки са наред (малко вероятно, да изгорят и двете);
- бушон номер 20 е здрав и има съпротивление на мостов кабел;
- в купето, под волана, над педала на спирачките на една дебела пластина с четири големи отвора има закрепен един 'нормално отворен контакт' (това, предполагам, е 'машинката за стоп светлините'), който принатискане на педала работи, т.е. контакта се затваря (проверих го с мултицета);
- в моята машинка (гнездо с два извода) не е включен никакъв куплунг, наоколо кабели не се виждат, опипах всичко, това много ме учуди;
- натискам педала и няма стоп светлини, това си беше така още отначало - промяна няма.
Та да попитам следното:
- има ли друга 'машинка за стоп светлините', която да се намира на друго място?
- откъде идва кабела към 'машинката' над педала, защото аз наоколо не видях никакъв, какъв цвят е и какъв цвят е куплунга, ако има някакви оначения, какви са?
Извинявам се за многословието и благодаря предварително.
Успех
Имам пасат В3 (ABS мотор, ако има значение) и от известно време не ми работят стоп светлините, разбрах го вчера, тази вечер свалих корите (отпред и отзад), прегледах всичко и констатирах следното:
- и двете крушки са наред (малко вероятно, да изгорят и двете);
- бушон номер 20 е здрав и има съпротивление на мостов кабел;
- в купето, под волана, над педала на спирачките на една дебела пластина с четири големи отвора има закрепен един 'нормално отворен контакт' (това, предполагам, е 'машинката за стоп светлините'), който принатискане на педала работи, т.е. контакта се затваря (проверих го с мултицета);
- в моята машинка (гнездо с два извода) не е включен никакъв куплунг, наоколо кабели не се виждат, опипах всичко, това много ме учуди;
- натискам педала и няма стоп светлини, това си беше така още отначало - промяна няма.
Та да попитам следното:
- има ли друга 'машинка за стоп светлините', която да се намира на друго място?
- откъде идва кабела към 'машинката' над педала, защото аз наоколо не видях никакъв, какъв цвят е и какъв цвят е куплунга, ако има някакви оначения, какви са?
Извинявам се за многословието и благодаря предварително.
Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”