Става дума за VW голф 4 1.6 SR.Купих си въпросната кола преди 10 дена, карах я 2 дни и акумулатора ми падна.След като го заредих покарах я някоколко часа и в движение колата изгасна,пред очите ми целия ток от таблото почна да намалява,изпищя покажа се удивителна цудесии.. и колата изгасна.След като ми дадоха ток я прибрах отново го заредих но този път вече за нищо неставаше понеже за 10 минъти докато го монтирам напрежението my беше паднало.
Вчера си купих нов акумулатор ВАРТА 60Ah.Тази сутрин го сложих запали си от раз карах я цял ден и докато се прибрах отново без никакъв повод изгасна.. пак проблем с тока.Явно че проблема не е в акумулатора и нещо ми дърпа тока. :/
Може някои да е имал същия проблем за това ако някои има представа нека сподели
Имам нужда от съвет и мнение
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Re: Имам нужда от съвет и мнение
Може би не ти зарежда динамото...
Провери динамото зарежда ли. И виж дали няма някаква утечка, нещо което да изглежда изключено а да консумира енергия. Или евентуален проблем с инсталацията дето пак да води до същото положение. Успех 

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
С огромен процент вероятност- някъде има късо по инсталацията.
И щом още нищо не пуши или гори- почти със сигурност проблема ще е избили диоди в изправителната плочка на генератора.
И щом още нищо не пуши или гори- почти със сигурност проблема ще е избили диоди в изправителната плочка на генератора.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”