Здравейте колеги, попринцип Golfa има ръчка с която си прибира огледалата, (Голф 4). Но не работи при мен ;( въпроса ми е каде могат да ми го оправят, и може ли към моментната аларла, да се направи да се прибират при заключване?
Поздрави?
Прибиране на огледалата?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Прибиране на огледалата?
Колега пообъркал си се малко - Г4 няма нито ръчка, нито мотор за прибиране на огледалата. Има теми по въпроса 

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Първото нещо, което дъщеря ми си счупи на Битълса, беше джойстика на огледалата за обратно виждане. Когато купувах нов обаче, в магазина имаше само такива с четири позиции, т.е. и с прибиране на огледалата. Това обаче не означава, че работи. Просто защото не са монтирани моторчетата.
Та мисълта ми е, провери първо дали имаш в огледалата механизма за прибирането и тогава мисли за останалото.
Та мисълта ми е, провери първо дали имаш в огледалата механизма за прибирането и тогава мисли за останалото.
- Haralampi
pedalchobaba написа:Първото нещо, което дъщеря ми си счупи на Битълса, беше джойстика на огледалата за обратно виждане. Когато купувах нов обаче, в магазина имаше само такива с четири позиции, т.е. и с прибиране на огледалата. Това обаче не означава, че работи. Просто защото не са монтирани моторчетата.
Темата е дискутирана и при Голф 4 НЯМА нито механизъм, нито мотор за прибиране на огледалата! При някои 98' и 99' Г4 има символа на копчето, но това далеч не значи, че функцията съществува (на моя километраж пише 260... е и?)!
Добрата новина е, че тази функция може да се добави.
Частите за целта излизат около 800лв. Алтернативно - заменяте Голфа за Пежо 307 и се радвате на огледалата.
За подробности ---> Търсачката.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За 800 лв знаеш ли колко огледала ще купя от италианеца 
- Haralampi
Колкото искащ... и нито едни няма да се прибира
Нужни са не само нови огледала.
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж това може да ти е от полза има и клипче ... и аз съм замислил да ги правя, ама сега нямям много време... http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=61943
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
На бившия ми Голф имах символ за прибиране на огледалата но не се прибираха. Сега на Сеата имам същия символ и си се прибират огледалата. Зависи как е поръчана колата. Удобна екстра като цяло.
Haralampi написа:Колега пообъркал си се малко - Г4 няма нито ръчка, нито мотор за прибиране на огледалата. Има теми по въпроса
ръчка има функцията я няма.Мн страно по принцип и теми има доста
- kyossev
- Автомобил:
- Двигател:
На моят Голф сложиха джойстик в автокъщата пред очите ми,на който има обозначение за прибиране на огледала...но го сложиха от друг VW,мисля,че беше Passat ако не се лъжа!И тъй като се чупят много най-вероятно и твоят джойстик е сменян от друга кола,която е имала тази екстра! 
kyossev написа:На моят Голф сложиха джойстик в автокъщата пред очите ми,на който има обозначение за прибиране на огледала...но го сложиха от друг VW,мисля,че беше Passat ако не се лъжа!И тъй като се чупят много най-вероятно и твоят джойстик е сменян от друга кола,която е имала тази екстра!
твоя случей е масова практика по автокъщите, но по темата има мн изписано и няма смисъл да го коментираме

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”