Колеги,дайте съвет!Както си карах колата и изведнъж изгасна.Пробвах да я запаля-не успях,пробвах на бутане да я запаля-леко се опита да припатка,поне така ми се стори...но отново не запали.Пробвах като дам контакт да чуя дали нещо не се чува от към бензиновата помпа,но нищо не се чу.Бушончетата са наред,прегледах ги.Възможно ли е да е датчик на Хол или бенз.помпа?
колеги,даите съвет!както си карах колата и изжеднуй изгасна.пробжах да я запаля-не успях,пробвах на бутане да я запаля-леко се опита да припатка,поне така ми се стори...но оножо не запали.пробжах като дам контакт да 4уя дали не6то не се 4уе от кум бензиновата помпа,но нищо не се 4у.бу6ончетата са наред,прегледах ги.възможно ли е да е датчик на Хел или бенз.помпа?
проблем при палене на Голф 3 1,6 моно иннжекция
Re: проблем при палене на Голф 3 1,6 моно иннжекция
Аз имам подобен проблем, но при мен не беше в движение. Качих се в колата и не искаше да запали, и все пак успях, като при самото палене подадох газ. Ходих при майстор и той каза, че е от бендикса на стартера, а също така трябвало да се проверят и тоците.
Погледни релето на бенз. помпа. Моето се беше извадило от една дупка.
Проблема беше същият - изгасна. Добре че чух изтропване откъм бушоните преди да изгасне...
Проблема беше същият - изгасна. Добре че чух изтропване откъм бушоните преди да изгасне...

-
caby
- Автомобил: VW CADDY Ecofuel 08g
- Двигател: BSX
Здравейте колеги.Кой номер е това реле,4е да го видиме.Да не вземем да подмениме всичко по тоците,а то да излезе реле.Предположенията ми са също за датчик на Хол.Така се случи на моето Голфче.Умря и не даваше признаци за живот,докато не смених Хола.
....преди 15мин пробвахме бобината на друг голф - здрава е.Остана датчик на Хол или нещо кой знае какво
....преди 15мин пробвахме бобината на друг голф - здрава е.Остана датчик на Хол или нещо кой знае какво

-
javor_bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, махаш кутията на въздушния филтър и въртиш на стартер. Гледаш дали пръска дюзата. Ако не пръсне трябва да откачиш входящия маркуч и само да дадеш на контакт за да пръсне помпата. Ако има гориво вземи една свещ и виж дали има искра. Ако няма искра явно не е бензиновата помпа виновна. Трябва със сигурност да знаеш дали проблема е в запалителната система или е в подаването на горивото.
-
caby
- Автомобил: VW CADDY Ecofuel 08g
- Двигател: BSX
Проблема е решен - изгоряла бензинова помпа.
.Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”